top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 24. 10. – 30. 10. 2022

Ah, karte kažejo na energije mrka. Veliko stvari se spreminja, morda v ozadju, ne toliko vsem na očeh. Ampak se. Naš največji sovražnik pri tem procesu je naš um, ki kar naprej nekaj plete. Zato se moramo skoncentrirati, postaviti prioritete in biti predani svojim sanjam. Gremo naprej!Sodba obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Ok, mrk se ima za zgoditi in veliko se spreminja. Življenje nas kliče k večji stvari. Zato pa moramo spusti staro, predvsem stara prepričanja in začeti izražati sebe. Ker je v igri tudi Venera, so na udaru odnosi: naše odločitve lahko pretresejo trenutne odnose.

Kočija - kaj se dogaja? Ampak se ne pustimo motiti. Naša volja je usmerjena za dosego ciljev. V igri je več dejavnikov, ki jih je potrebno uskladiti – zato je potrebno vzeti vajeti v roke. Pot, na kateri smo, zahteva veliko truda, ampak toliko kot bomo vložili, toliko bomo dobili.


As kar - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Posedujemo nekaj, kar nam bo olajšalo nadaljnjo pot: nek dar, talent, morda pa tudi čas ali denar, vendar moramo to šele razviti. Ko se odločimo in začnemo z dejanji za uresničitev svojih sanj, nam Vesolje pri tem pomaga. Cilji se uresničijo s trudom in predanostjo, sanje se uresničijo, ko začnemo delati na njih, ko res delamo na svoji viziji. Stvari se kljub vsemu začnejo premikati na bolje.


Osem pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Kot prejšnji teden nam tudi ta teden karte pravijo, da moramo ven iz svojega uma in iz scenarijev katastrofe. Um je res lahko naš največji sovražnik – v kakšno godljo smo se sami spravili? Raziščimo možnosti, kaj lahko storimo. Če želimo uresničiti svoje sanje, moramo preseči omejitve. Še vedno imamo čas, da zberemo moč za preboj.


Devetica križev - kje bi lahko bile težave? Ko že mislimo, da je vsega konec, nas zadane še zadnja preizkušnja. »Ali res to hočem, ali pa vendarle ne?« Potrebujemo ekstra moč in vztrajnost, kreativnost, da speljemo zadevo do konca. Dajmo!Puščavnik obrnjeno - kje so naše prednosti? Ali smo se kaj naučili iz lastnih napak? Zdaj bi nam moralo biti že jasno, kje se vedno znova ujamemo v en in isti hakeljc. Najbrž hudo dobro vemo sami pri sebi, kaj bi morali storiti, pa kar ne storimo. Morda nas je strah izpostavljenosti, ali pa si želimo biti fizično popolni, preden se česa lotimo. Vedno bomo prestari in predebeli, tako, da je itak vseeno. Lotimo se dela in se izpostavimo.


Desetica pikov - kaj je rezultat? Ko pride veter sprememb, se lahko veliko zgodi in na nas je, da presežemo vse te težave. Vse stopnje bo potrebno še enkrat dati skozi. Ker je tu desetica pikov bomo vse to zmogli in preživeli, kljub ranljivosti. Bodimo potrpežljivi, postavimo si prioritete. Počasi se daleč pride.🎯Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, mi pišite na zasebno sporočilo ali na lunakrajc@gmail.si.6 views0 comments
bottom of page