top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 24. 5. - 30. 5. 2021


Pred nami je astrološko gledano pester teden, saj nas v sredo čaka polna luna v obliki luninega mrka. To je čas, ko pride do preobrata: ena vrata se zapirajo, druga odpirajo. In karte govorijo ravno to: pustimo preteklost za seboj in zaupajmo v prihodnost. Bodimo pozorni, kaj se se dogaja okoli nas.

Trojica pikov – kakšna je trenutna situacija? Morda je v tem trenutku nekoliko težko. Ampak gremo naprej, dvigniti se moramo nad temi težavami. Šele ko pustimo zadeve za seboj, se lahko zgodi zdravljenje.


Norec – kaj se dogaja? Tudi če se je nekaj končalo in moramo zadevo pustiti za seboj, se potem tudi nekaj novega začne – smo na novem štartu. Ne vemo, kaj nas čaka, zato se odprimo priložnostim, najdimo navdušenje. Vseeno pazimo na detajle in podrobnosti.


Desetica src – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Pomembno je, da imamo to, kar počnemo, radi in da kreiramo tako realnost, da bomo zadovoljni in da bo zdržalo na dolgi rok. Za to, da najdemo harmonijo v življenju je potrebno delo, predvsem veliko čustvenega dela. Ostati moramo trdno na tleh.


Devetica pikov – kaj naj naredimo, kje je fokus? Pomembno je, da preteklost pustimo v preteklosti in da prebolimo morebitne izgube. Ne brcajmo crknjenega konja, kar je bilo, je bilo. Bistvena je pozitivna naravnost. Tudi dobre stvari se dogajajo in zaupati moramo, da nas vesolje podpira in se ne zapletajmo v scenarije katastrofe.


Dvojica križev, osmica križev – kje bi lahko bile težave? Ne pustimo se prestrašiti, kaj nam prinaša prihodnost. Zgodba dobiva nove preobrate in to je čas, da si upamo več. Več ko imamo informacij, bolj smo navdušeni. Plavajmo s tokom. Ne glede na to, kaj nas še čaka, bomo, ko damo to skozi, bolj samozavestni in bolj bomo cenili sami sebe. Bodimo pa pozorni, da ne zgrešimo preobrata v celi zgodbi.


Puščavnik, štirica pikov – kje so naše prednosti? Ni potrebno, da se čutimo ogrožene, zato si vzemimo čas zase in za premislek o svojih načrtih za prihodnost. Rabimo malo samote, da postavimo glavo na pravo mesto. Če potrebujemo nasvet, ga poiščimo.


Sodba, fant križev – kaj je rezultat? Ne skrivajmo svoj potencialov pred setom: izrazimo same sebe. Na tej poti je bistveno, da smo zmožni odpustiti sami sebi: kar je bilo, je bilo. Ko to storimo se odprejo novi svetovi znotraj nas in tudi navzven. Tako ustvarimo nov prostor za nova navdušenja, imamo voljo in željo preizkušati nove stvari.

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page