top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 25.1. - 31. 1. 2021

Velimo kart, veliko energije. Ali se bomo predali ali bomo tvegali? In če ne bomo tvegali, ali smo pripravljeni životariti in ne živeti? Vsi odgovori se skrivajo v nas samih, da pa se lahko povežemo s svojo notranjo intuicijo, potrebujemo čas zase. In potem moramo samo še začeti delat. Nič več cincati, ampak gas naprej.Cesarica obrnjeno, puščavnik obrnjeno, norec, obešenec, kolo sreče, sonce, as pikov, štirica križev, osmica križev, desetica src – kakšna je trenutna situacija? Ogromno dogajanja je v zraku. Videti je, da nihamo med dvema skrajnostnima: med brezupom in novo potjo. Veliko je blokad in strahu, veliko pa je tudi navdiha. Nekaj smo v tem času spoznali o nas samih: naše prave želje, kaj bi res radi počeli, radi imeli v svojih življenjih in zato ne moremo več tiščati glave v pesku. In zato se sedaj tudi nahajamo na prepihu: v tem trenutku ničesar ne moremo izgubiti in ničesar zares dobiti, tako da lahko v polnosti izrazimo sami sebe in svoje želje, kaj bi res radi bili. Bolj ko bomo sledili svojemu navdihu, bolj bomo varni: dobili bomo povračilo za svoj trd in vztrajanje.

Kaj kreiramo v našem življenju? Dobro ali težko zgodbo? To je odvisno od nas, vendar, karkoli smo že izbrali, moramo sprejeti in ljubiti svojo realnost. Dobro pa je, da je naša realnost taka, da je življenje vzdržno in da zadeve funkcionirajo na dolgi rok. Da bomo kreirali dobro zgodbo, moramo spremeniti pogled na svet, da se nam postavijo nove prioritete. To nam bo dalo možnosti za uspeh. Je pa to pot osebne transformacije, zato moramo izbrati pogum in se podati novi avanturi nasproti.Fant src, kraljica pikov, osmica pikov – kaj se dogaja? Imamo ogromno kreativne sile, vendar je le-ta nestanovitna, zato jo moramo izkoristi sedaj. Morda smo tudi dobili kakšno pomembno sporočilo v teh dneh, ki kaže pot naprej. Pot, na kateri smo, je pot, da postanemo to, kar je bilo namenjeno na postanemo: proces, da postanemo res mi, tudi bolj zreli. Ena možnost, da izvemo, kaj naj naredimo je, da se umirimo in najdemo odgovore v nas samih. V pogledu vase se najde tudi nova perspektiva.


Ljubimca obrnjeno, dvojica križev – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Morda se bojimo, da je pot, ki je pred nami, napačna in se bojimo odločiti. Vseeno je, kaj bo nastalo, ker smo v fazi prepiha. Vendar, če dobimo naval kreativnosti, je to dobro izkoristiti in se o zadevi podučiti, najti ustrezne učitelje.


Fant križev – kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus mora biti na tem, da vstanemo in začnemo delat. Ne glede na vse blokade in strah in na razpršeno energijo imamo sedaj priložnost, da izkoristimo to super motivacijo in navdušenje in se brcnemo v zadnjico in začnemo delat.


Čarovnik obrnjeno, smrt obrnjeno, svet, trojica src, petica pikov, sedmica križev – kje bi lahko bile težave? Vseeno pa je prisotne veliko neodločenosti, nesigurnosti vase, kar ne premaknemo se. Če bomo presegli to stagnacijo in jamranje in neaktivnost, imamo možnost za popolno spremembo in želi bomo nagrade za naš trud. Res pa je, da je tu veliko tveganja: če hočemo postati najboljša verzija samih sebe, moramo tvegati in to se lahko tudi izjalovi. Pretekle izkušnje, ki niso bile vse pozitivne, nam dajejo občutek, da ne bo šlo, vendar nobena izkušnja zares ni slaba, vse so nam dale konkretno izkustvo, da lahko sedaj naredimo res prave odločitve.

Čeprav je namen naših življenje, da smo srečni in zadovoljni pa moramo pogledati tudi širšo sliko in to je, da moramo spoznati višji namen našega bivanja. Da bo to prepoznali, se moramo včasih tudi prepustiti življenju in umakniti pričakovanja.Luna, as src, kralj križev – kje so naše prednosti? Še vedno nimamo (ali pa si misimo, da nimamo) vseh informacij, da bi sprejeli prvo odločitev. Ok, morda res. Vendar to še ne pomeni, da se ne moremo odločiti. Vemo, kaj potrebujemo: vztrajnost, zrelost in pogled na širšo sliko, ki ga najdemo s pogledom vase. Zavedati se moramo, da v svoja življenja privlačimo tisto, kar imamo sami v srcih.


Pravica, sodba, svečenik, sedmica src, devetica src, dvojica pikov – kaj je rezultat? Nekaj smo torej prerasli, čeprav še vedno mislimo, da to potrebujemo. Ker je toliko blokad, si morda želimo pobegniti stran od ponorelega sveta. Vendar to ni rešitev. Rešitev je, da si kreiramo tako realnost, da jo bomo imeli radi, četudi ni vedno popolna. Zato pa moramo tudi najti nekaj, kar nas drži pokonci, da prepoznamo naše realne potrebe. Če potrebujemo počitek, ga pač potrebujemo. Če potrebujem čas in mir za pogled vase, si ga vzamemo. To je pomembno, da pridemo v sik s svojo intuicijo in do pravih odgovorov. Lahko da bomo našli rešitev za konflikt, predvsem pa zmožnost za osebno transformacijo in da spustimo iz rok tisto, kar moramo spustiti. Le odgovori, ki pridejo iz nas samih bodo postavili stvari v ravnotežje. Tu bomo tudi našli pogum za tveganje in tako bomo lahko kočno storili prve korake in začeli z akcijo.

4 views0 comments

Comments


bottom of page