top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 25. 10. – 31. 10. 2021


Sedaj po vseh energijskih preobratih, ki smo jih doživeli, vemo pri čem smo in imamo veliko idej, kako naprej. To je super, velja pa se ob tem skulirati in ne pretiravati. Pa tudi ne preveč sanjariti. Rezultat bo prišel s pozitivno naravnanostjo. Dobro pa bilo tudi ozavestiti odnose in kateri prinašajo harmonijo in kateri ne.






Trojica križev, šestica src, osmica kar – kakšna je trenutna situacija? Osredotočeni smo nase, na svoje delo in na to kar nas navdihuje. Pozorni smo na podrobnosti in pilimo zadevo. Sedaj vidimo, kam gremo in se pripravljamo: tako na izzive, kot na priložnosti. In ko začutimo, da nekaj dejansko funkcionira, nam to da res veliko veselja. Pripravljeni smo na rast, prežema nas optimizem.


Svečenik obrnjeno – kaj se dogaja? Sedaj se postavlja nov red, zato je na mestu, da dvomimo o vsem. Smo v obdobju velikih notranjih sprememb. Razmišljamo s svojo glavo.


Čarovnik – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Mi sami smo ta čarovnik, in imamo moč, da sami ustvarimo tako življenje, kot si ga res želimo in tako prihodnost, da nam je v veselje zjutraj vstati iz postelje. Tudi v tem trenutku imamo več možnosti, kot si mislimo, da jih imamo. Samozavestno v akcijo.


As križev, štirica križev, devetica pikov – kaj naj naredimo, kje je fokus? Pozitiven mindset je vedno bistven: misli so stvari, pomembno je, kaj in o čem razmišljamo in da se ne zapletamo v scenarije katastrofe. Naučimo se sprejeti, da se dobro dogaja, da nas vesolje podpira. Veliko imamo zamisli in ustvarjalnost kar žari, zato se moramo res osredotočiti na to, kaj si želimo ustvariti. Trenutno stanje morda res ni idealno, vendar nas uči, da se moramo naučiti ljubezni do realnosti. In samo zato, ker realnost ni neko stanje blaženosti, se ne smemo odpovedati navdihu. Če sesuvamo navdih, sesuvamo življenje samo.


Zmernost, desetica pikov, kraljica src – kje bi lahko bile težave? V vsem tem je težko ohranjati fokus, zato moramo zbrati moči in za korak stopiti nazaj, se omejiti in posvetiti pozornost neki zadevi, ki smo zanemarili. Uprimo se nepremišljenosti in pretiravanju. Ne glede na vse, bomo tudi te težave presegli. Postavimo si prioritete in dajmo v to svojo ljubezen, ne bodimo egoistični. Skulirati se moramo, ker drugače nas bo to peljalo v pot samouničenja.


Norec obrnjeno – kje so naše prednosti? Po vse teh tednih so spremembe neizogibne, vendar nas to ne sme prestrašiti. Ne sanjarimo kar v tri dni, sedaj ni čas za bluzenje. Ohranimo fokus na tisto, kar želimo realizirati.


Dvojica pikov – kaj je rezultat? Smo na križišču, ko se moramo odločiti, vendar je tu prisoten strah pred neznanim. V glavi si moramo vedno zamisliti best-case scenarij in zaupajmo v pravilnost svoje odločitve. Verjetno potrebujemo nekaj, kar nas bo držalo pokonci. Lahko je to kakršnakoli terapija, lahko pa moramo ozavestiti trenutne odnose in spoznati ter sprejeti, kateri odnosi nam res prinašajo harmonijo, ravnovesje in ljubezen in kateri ne.

12 views0 comments
bottom of page