top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 25. 3. – 31. 3. 2024


 Teden se začne s polno luno v tehtnici v obliki delnega luninega mrka. Tehnica je znamenje odnosov in transakcij. In karte opozarjajo na preveliko samozavest in aroganco. Energije so pestre in morda smo začutili, da se zadeve le premikajo. Zato nam je pozitiven razvoj stopil v  glavo. Lunina vozla (Rahu in Ketu, ki povzročata mrke) povzročata zameglitev. Previdno. Stvari se lahko hitro spremenijo. Bistveno je, da znamo obvladovati svoje impulze, čustva in kaj delamo, rečemo. Pazimo se nepremišljenosti. 

 

Kralj kar obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Pazimo se pretirane samozavesti in občutka večvrednosti. Pa tudi občutek manjvrednosti je tricky – če imamo na nekem področju občutek manjvrednosti, potem nam na nekem drugem področju ven tolče občutek večvrednosti. Bodimo previdni, počasi in potrpežljivo gremo naprej k uspehu. Bodimo vredni zaupanja.

 

Moč - kaj se dogaja? Zdaj je čas, da najdemo pogum znotraj sebe, v svojem srcu. In da obvladujemo svoja čustva, da se znamo pomiriti v vsaki situaciji.

 

 

Petica pikov - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Pazimo se konfliktov in miselnosti, da so se vsi obrnili proti nam. Pazimo tudi, da v svoji želji po uspehu ne potlačimo cel kup ljudi. Ta tekma je samo namišljena.   

 

Kočija - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na tem, da vzamemo vajeti v svoje roke in obvladujemo predvsem in najprej sebe. Zahteva se veliko truda, ampak dobili bomo le toliko, kolikor bomo vložili.  Veliko je usklajevanja, vendar ni problema, odločeni smo, da stvari pomaknemo naprej.

  

Sonce obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Po eni strani je lahko hud pesimizem. Vendar je videti, da je tokrat ravno nasprotno – hud optimizem in prevelika samozavest. Pazimo se arogance in egoizma. Ostanimo realistični pri svojih ciljih. Neglede ali je pesimizem ali optimizem: ohranimo pozitivno naravnanost in prakticirajmo hvaležnost.

 

As pikov - kje so naše prednosti? Sedaj je dober čas za mentalni preboj. Nekaj se razjasni in vidimo bolj jasno, kaj je na stvari. Imamo oster um, da se prebijemo čez vse, kar se dogaja in dogaja se veliko. Resnica nas bo osvobodila. 

 

Fant križev - kaj je rezultat? Če nas daje pretirana samozavest, pazimo, da ne gremo prehitro v nove načrte, ne da bi prej premislili. Merkur je že predretrogradni senci. Ostanimo inspirirani in si zapišimo ideje, ki jih imamo na pretek. Vendar ne pretiravajmo, saj smo še vedno v obdobju Zmernosti. 

 

 

Naj Svetloba vodi vsa bitja in naj jih odreši trpljenja. Naj se po vseh Svetovih razlegajo znanje, razumevanje in ljubezen. In naj Božanska milost prežame vse Zavesti.


💎KRISTALI: Ahatne ploščice na fotki je možno kupiti. Kupiti, naročiti je možno različne kristale. Samostojno ali pa kot del kristalne mreže. Kristalna mreža je več kristalov skupaj, ki so aktivirani tako, da nudijo zaščito in podporo.

🧭KROG: Lunakrajc astrološki krog za mlaj v ovnu – sončev mrk bo v sredo, 3.4. ob 20h na Zoomu. Pogledali bomo splošno astrologijo in tarot teme te lunacije, dodatno pa bomo pogledali tudi v katere hiše pade ta lunacija v rojstnih kartah udeležencev in kakšne teme se odpirajo.

 🕉️JOGA: Online: joga prek spleta poteka ob nedeljah ob 19h in ob sredah ob 6h. V studiu: naslednji termin v programu moj joga obred, ki poteka enkrat mesečno je petek, 12.4. ob 18h. Skupinska vadba poteka ob torkih ob 10h. Možne individualne ure.

 🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

📩 Za več info in prijave me kontaktirajte na lunakrajc@gmail.com

10 views0 comments

Comments


bottom of page