top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 25. 7. – 31. 7. 2022

Veliko energije je v zraku, prišli smo do velike konjunkcije med Uranom, Rahujem in Marsom. Veliko je eksplozivnosti, pa tudi strasti in navdušenja. Dober čas, da se premaknemo naprej, da izkoristimo energije za preboj. Kar pa ne pomeni, da smo zaletavi ali da ne rinemo z glavo skozi zid. Saturn in Merkur to preprečujeta. V naših srcih je dogovor, kaj nam je storiti: kdaj stopiti na gas in kdaj na zavoro.


Cesar - kakšna je trenutna situacija? Veliko se dogaja in prevzeti moramo bolj aktivno vlogo, biti moramo bolj asertivni. Ne moremo samo sedeti in čakati, treba je tudi kaj narediti. Pogumno naprej: prevzeti moramo odgovornost, da smo to kar smo in da zaživimo svojo resnico.


Kralj križev - kaj se dogaja? Sedaj (končno?) vidimo širšo sliko, ne samo svojih problemov. Vidimo, kaj situacija potrebuje in stopimo v akcijo. Ohranimo vizijo.


Čarovnik obrnjeno, desetica pikov - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Kljub temu pa si moramo vzeti čas za svoj razvoj. Ne bodimo zaletavi, čeprav je veliko strasti v zraku. Vse težavo bomo presegli, sedaj zmoremo in zaupamo vase.


Fant križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na novih začetkih, na igrivosti, poskušajmo nove stvari. Bodimo optimistični, naj nas prevzame navdušenje.


Ljubimca, šestica križev - kje bi lahko bile težave? Kljub vsemu temu navdušenju vseeno pazimo. Sedaj ni čas za impulzivne odločitve. Vzemimo si čas in premislimo, kaj si res želimo. Da ne bomo potem obžalovali svojo prenagljenost. Pozorni bodimo tudi na svoj trud: ali se res trudimo dovolj, da bi našli pot k svetlobi?


Kolo sreče obrnjeno - kje so naše prednosti? Zaupanje v proces je nujno. Vse niha: enkrat gre gor, drugič gre dol. Polarnost je v vsem kar obstaja, vse je prežeto s tem nihanjem. Zato ne obupujmo, če imamo občutek obtičanosti. Potrudimo pa se, da bo res prišlo do preobrata. Iščimo svetlobo.


Moč, štirica pikov, devetica pikov - kaj je rezultat? Za soočenje s težavami in za vztrajanje na poti svetlobe, se ozrimo navznoter, v svoje srce. V svojem srcu najdemo pogum in notranjo moč, pa tudi potrpežljivost. Nekaj, kar se mora končati, naj se konča, zavzemimo indiferentno stališče – ne gane nas več. Varno je, da zaupamo vase.




11 views0 comments
bottom of page