top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 25. 9. – 1. 10. 2023

Cel kup kart truda in vztrajanja in mojstrjena svojih veščin. Pa še vedno je veliko čiščenja in spuščanja iz rok. Prišli smo čez jesensko enakonočje in jesen bo pestra: oktobra nas čakajo mrki, ki vedno pospešijo energijo. Zato se moramo potruditi že sedaj. Res je pomembno, da res razumemo, da je bistvenega pomena to, kar nosimo v sebi, ker na to se odzivajo drugi ljudje. Kaj želimo privabiti v svoja življenja, je tako odvisno od nas samih.


Osmica kar - kakšna je trenutna situacija? Ok, nič, še vedno smo v fazi, ko se moramo potruditi. Ampak to je ok, ker vaja dela mojstra. Pozorni smo na vse podrobnosti in pilimo zadevo.


Sedmica src - kaj se dogaja? Po drugi strani pa so pred nami neke odločitve, čeprav še ni čisto jasne slike. Vendar sedaj razumemo, da smo nekaj prerasli in da nečesa ne potrebujemo več. Z nečim ali nekom ne čutimo več povezanosti.


Dvojica src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? In če ne čutimo več te povezanosti potem tudi razumemo, da se vedno privlači podobno. Kaj torej nosimo v srcu? Kaj privabljamo k sebi? Pomembna je čustvena povezanost, ki jo imamo sami s seboj.


Sonce obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Kljub temu, da mogoče še ne vidimo uspehov našega truda, ali pa so uspehi bolj majhni, je prihodnost optimistična. Zato ni potrebe, da smo tako pesimistični. Ohranimo veselje do življenja, bodimo bolj pozitivno naravnani in hvaležni.


Trojica pikov - kje bi lahko bile težave? Se ponovi iz pozicije »kaj se dogaja: čiščenje se dogaja na vseh nivojih, ampak mi imamo s tem težave. Morda nečesa kar nočemo in nočemo spustiti. Še vedno velja: naredimo sedaj, da bo prihodnost boljša.Sedmica kar - kje so naše prednosti? Ni kaj, poskušati in truditi se moramo še naprej. Kmalu se bodo pokazali rezultati našega truda. Morda ne bo vse super, super, vendar pa se bo pokazalo nekaj oprijemljivega. Pač, vrt je potrebno opleti. Dajmo, brcnimo se zadnjico.Desetica kar - kaj je rezultat? Če se bomo sedaj potrudili, bomo zmožni hitrega odločanja in iznajdljivosti. Takoj bomo vedeli, kaj moramo narediti, ker tako obvladamo. In ne skrbimo: stvari si videti boljše, kot so.

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v ovnu bo v torek, 26.9. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com
🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.

18 views0 comments
bottom of page