top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 26. 6. – 2. 7. 2023

Optimizem je tu, prihodnost pa tudi. Veliko truda bo potrebno vložiti, da se stvari izpeljejo, ampak mi smo pripravljeni. Naredimo preboj in potem samo še naprej.


Šestica križev - kakšna je trenutna situacija? Situacija je dobra. Tečemo krog zmagoslavja. S svojim delom navdihujemo druge, ki vidijo, kaj znamo. Uspeh je tu, inspiracija nas pelje naprej.


Fant src obrnjeno - kaj se dogaja? Ta karta se ponovi iz prejšnjega tedna, ko ji bila na poziciji rezultata. Ali smo res odgovorni? Pazimo se ujetosti v fantazije. Prevzeti moramo odgovornost za svoja življenja.

Kralj src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Tudi ta karta se ponovi iz prejšnjega tedna, ko je bila na poziciji kaj se dogaja.Še vedno velja, da moramo biti zadovoljni s tem, kar imamo in kar nam bo koristilo na dolgi rok, čeprav trenutno neka stvar ni videti kot nekaj, kar bi si želeli.

Dvojica križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na prihodnosti. Gledamo samo še naprej. Kaj si želimo od tega sveta? Naredimo načrt, kaj vse še moramo postoriti.

Devetica križev - kje bi lahko bile težave? Jah, nič, ne. Potruditi se moramo. Potrebujemo ekstra moč in vztrajnost, da speljemo stvari do konca. Če se bomo potrudili, se bomo tudi počutili vredne in zadovoljne.

Osmica pikov - kje so naše prednosti? Um je lahko naš največji sovražnik. Zato prenehajmo z mentalnim kvačkanjem. Odprimo oči in najdimo način, da bolj pozitivno gledamo vse. Dvignimo se nad omejitve. Preboj.


Trojica križev - kaj je rezultat? Prihodnost prihaja, zato se moramo pripraviti. Pripravimo se na priložnosti, pa tudi na izzive. Veliko je optimizma, veselega pričakovanja.
🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v kozorogu bo v četrtek, 29.6. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page