top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 26. 7. – 1. 8. 2021

Prevzeti moramo aktivno vlogo in ne samo čakati, da se nekaj zgodi. Pozitiven pogled na vso stvar je bistven. Prihodnost je bližje kot si mislimo, moramo pa za to, da čim prej pride, vložiti trud. Pripravimo se vnaprej in uspeli bomo.

Hudič obrnjeno, šestica kar– kakšna je trenutna situacija? Ujeti smo v določeno situacijo. Morda nek odnos ni v ravnotežju. Ali preveč dajemo ali preveč jemljemo? Ne ena in druga stvar nista dobri. Moramo biti iskreni sami s seboj in si priznati, če naša vloga v tej situaciji ni najboljša. Ne smemo se odpovedati svoji moči, ne smemo pa je tudi zlorabiti.


Štirica pikov – kaj se dogaja? Premislimo, do kam smo prišli v tej situaciji in kam želimo iti v nadaljevanju. Varno je in smiselno, da se okrepimo in zberemo.


As pikov, petica kar, devetica križev – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Ohraniti moramo jasnost in perspektivo, ne smemo se zaciklati v pretirano razmišljanje. Ne glede na to, kaj se je zgodilo, vztrajamo na svoji poti, ne bomo se zlomili. Držimo se tega, kar imamo in to z vztrajnostjo razvijajmo naprej. Potrebujemo ekstra moč in vztrajnost, kreativnost, da speljemo zadevo do konca. Ne glede na rezultat, bomo zadovoljni, da smo se zadeve lotili. Vse kar počnemo ima vrednost.


Cesar, moč, trojica križev, devetica pikov – kaj naj naredimo, kje je fokus? Biti moramo asertivni in prevzeti aktivno vlogo. Moramo se postaviti zase, četudi je neprijetno. Najti moramo pogum in odgovornost, da smo, kar smo in da zaživimo svojo resnico. Pogum najdemo v svojem srcu, da se soočimo z izzivom in to brez pričakovanj na rezultat. Fokus mora biti na prihodnosti, zato se pripravimo tako na izzive kot na priložnosti. Morda nas zelo skrbi, kaj bo prinesla prihodnost, zato je pozitiven mindset nujen: zapletanje v scenarije katastrofe nikomur ne koristi. Verjemimo, da nas Vesolje podpira.


As src, sedmica src – kje bi lahko bile težave? Pretirano razmišljanje in skrb nas lahko privedeta v pesimizem in v blokado pri odločanju. Ali je kozarec napol prazen ali napol poln? Bistvena je naša percepcija zadeve: kozarec se da ponovno napolniti.


Zmernost, šestica src – kje so naše prednosti? Naša prednost je, da kljub situaciji zmoremo najti optimizem, pripravljeni smo se učiti in notranje rasti. Vemo, da moramo ostati potrpežljivi in da se na silo ne da nič. Počasi se daleč pride.


Norec – kaj je rezultat? Zaupati moramo v lastno pot, četudi se drugi z njo ne strinjajo in jo imajo za nespametno. Čakajo nas novi začetki, da pa naredimo prostor novemu, moramo zaključiti s preteklostjo in zaključiti s situacijo, ki nam ne ustreza več. Pripravljeni smo na naslednje poglavje v naših življenjih.

11 views0 comments

Comentários


bottom of page