top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 26. 9. – 2. 10. 2022

Karte se kar ponavljajo v zadnjih tednih: petica pikov, čarovnik, kočija. Kaj se dogaja? Kaj je prineslo enakonočje in kaj prazna luna v tehtnici? Neko žalost, ali ugotovitev, da imamo mi vajeti v svojih rokah in da mi peljemo življenje v določeno smer in ne drugi namesto nas? Morda pa oboje istočasno.
Fant kar obrnjeno, šestica križev - kakšna je trenutna situacija? Ah, situacija, ki je obetala, je na koncu razočarala. Nekaj je šlo pač narobe. Morda smo mislili, da se na nekoga lahko zanesemo, pa sedaj vidimo, da se ne moremo. Ali pa smo pričakovali, da je nekaj enostavno kot pasulj, sedaj pa imamo pred seboj trd oreh.

Petica src - kaj se dogaja? Ampak ok, sedaj se moramo soočiti z izgubami. Ne smemo se smiliti samim sebi, osredotočiti se moramo na tisto, kar je ostalo.

Puščavnik obrnjeno, kraljica kar obrnjeno - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Kar je pomembno je, da se ne osredotočamo samo na materialne vidike in da nas ne skrbi to, kaj bodo drugi rekli. Življenje si moramo postaviti tako, da smo sami zadovoljni, ne glede na ves svet. Samo tako se izognemo čemernemu in sovražnemu pogledu na svet.

Čarovnik, kraljica src obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Čarovnik nas vedno znova opominja, da smo sami kreatorji svojih življenj in svoje prihodnosti. Ali uspemo prepoznati svoje zmožnosti in talente, ali pa se samo pritožujemo in delamo dramo? Stopimo v stik s svojimi čustvi.

As src - kje bi lahko bile težave? Ali smo sploh zmožni stopiti v stik s svojimi čustvi? Zatiranje čustev ni rešitev. Občutek, da nas je nekdo pustil na cedilu je res tough. Vseeno se poskušajmo odpreti ljubezni. To zahteva spremembo perspektive, kar ni lahko.

As kar - kje so naše prednosti? Ko res spoznamo, da smo čarovniki in da imamo magične moči za ustvarjanje svojih življenj in ko res začnemo s konkretnimi dejanji za uresničitev naših sanj, potem Vesolje priskoči na pomoč. Morda tudi z novimi finančnimi začetki.

Kočija obrnjeno, štirica pikov, sedmica kar - kaj je rezultat? Ja, res je, Merkur je še vedno retrograden in morda je prisoten občutek, da se nič ne premakne. Vendar potrpežljivo naprej, uspeh ne bo izostal. Zato ostanimo fokusirani na svoje delo, nagrade bodo prišle, ko bo čas. Vzemimo si čas za premislek in meditacijo, da pridemo do več jasnosti.

10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page