top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 27. 2. – 5. 3. 2023

Ta teden ni veliko aspektov v zraku, zato je to dober teden za integracijo vsega, kar se je zgodilo do sedaj. Pazimo, da nas ribja energija ne potegne na dno oceana. Kljub želji, da bi malo zaplavali in odplavali stran, je sedaj veliko jasnosti. Vemo tudi zase, kaj moramo pozdraviti.
Fant src - kakšna je trenutna situacija? V zraku je veliko kreativnosti in intuicije, saj je Sonce v ribah in prejšnji teden je bil mlaj v ribah. V zraku so tudi fantazije o tem, kakšna bi realnost lahko bila. Pazimo, da se ne ujamemo v preveliko sanjarjenje.


Sodba - kaj se dogaja? Dober čas za integracijo vsega, kar se zgodilo, saj je konec nekega obdobja. Sedaj je čas za duhovno prebuditev. Življenje nas kliče k večjim stvarem. Poslušajmo sebe in svojo vest.


Ljubimca obrnjeno - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Velike spremembe prihajajo v energiji, zato bo pomembno, da nismo impulzivni pri odločanju. Vzemimo si čas in premislimo, kaj si res želimo.


Šestica križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Ta karta se ponovi iz rezultata iz prejšnjega tedna: nadaljujmo po začrtani poti in uspeh bo prišel. S svojim fokusom, vztrajnostjo in vzdržljivostjo smo navdih za druge.


Trojica križev - kje bi lahko bile težave? Tudi ta karta se ponovi, prejšnji teden je bila na istem mestu. Nerealna pričakovanja so res problem. Ostanimo trdno na tleh.


Zvezda obrnjeno - kje so naše prednosti? Ah, poleg nerealnih pričakovanj je tudi še samozaverovanost. Ampak to ni isto kot zaupanje vase. Gremo naprej in se soočimo z izzivom brez pričakovanj. Obvladujmo čustva v vsaki situaciji.


Luna obrnjeno - kaj je rezultat? Prišla je jasnost. Stvari se so pokazale tako kot so, in sedaj vemo, kaj je na stvari. Tudi kaj je na stvari z nami: priznati si moramo, da imamo destruktivne tendence in jih tudi pozdraviti. Nič več ni skrivanja, vse je očitno.🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v devici bo v torek, 7. 3. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com

4 views0 comments
bottom of page