top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 27. 3. – 2. 4. 2023


Ta mesec se je veliko stvari dokončno zaključilo, vendar ne žalujmo preveč. Se pa moramo soočiti z nastalim, sedaj ni čas za izogibanje. Pa tudi za pretirano tuhtanje ne. Mentalno se močno fokusirajmo na to, kaj je potrebno storiti. Organizacija je polovica življenja. Zdržimo in uspeh ne bo izostal.





Petica src - kakšna je trenutna situacija? Petica src je karta, ki označuje žalovanje, ne vidimo pa tisto, kar je ostalo. Mesec se je začel s petico src kot rezultat in sedaj se končuje s petico src na prvem mestu. Videti je, da je v tem mesecu prišlo do velikih zaključkov. Sedaj pa smo skoncentrirani smo samo na to, kaj vse se ni posrečilo. Vendar to ni pravi fokus. Pravo vprašanje je, koliko prostora imamo sedaj za rast, ko se začenja nova doba.



Štirica pikov - kaj se dogaja? Zadeve so se končale, morda celo bitke. Sedaj je čas, da premislimo izid. Čas za počitek in meditacijo, ki prinese jasnost. Skrbno načrtujmo naslednje korake.



Osmica pikov - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Moramo se spraviti ven iz svojih misli, v katere smo se full zakvačkali. Um je lahko naš največji sovražnik. Občutek nemoči, da se nič ne more narediti. Najdimo način, da bolj pozitivno pogledamo na trenutno situacijo.



Kraljica pikov obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Ne bodimo nataknjeni ali pa brezbrižni. Sedaj je čas za nepristransko odločanje, organiziranost in resnicoljubnost. Bodimo pošteni najprej do sebe in se soočimo z resnico in kaj je na stvari.



Sonce obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Kot prvo, se res ne smemo izogibati resnici in morebitnim problemom. Kot drugo, se moramo sprijazniti, da ne moremo že sedaj dobiti vseh nagrad. Uspehi so zaenkrat še bolj tihi in manj opazni. Vendar je prihodnost optimistična.








🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v tehtnici bo v četrtek, 6. 4. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com

🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.

6 views0 comments
bottom of page