top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 27. 5. – 2. 6. 2024

Karta Velike arkane za ta lunarni mesec (vse do 6.6.) je Zvezda, kar pomeni upanje, pa tudi brezup. Kje smo sedaj? Videti je, da kar precej v brezupu. Sami smo svoje sreče kovači, tako, da se bo sedaj treba zmuvat. Pa tudi, če se ne vidimo rezultatov. Otresimo se okovov, ki nas bremenijo in ki smo si jih, najbrž, kar sami nataknili in gremo naprej k prebuditvi, k osvoboditvi. Z mlajem v dvojčkih (6.6) pride nova karta Velike arkane in to je Norec, ki pomeni, da se z veliko vere skoči v neznano. Če nas držijo verige, tega ne bomo zmogli, zato je sedaj res čas, da same sebe nateramo k proaktivnemu delovanju.

 

 
Petica src - kakšna je trenutna situacija? Vse, o čemer lahko trenutno razmišljamo je to, kako je šlo vse k vragu. Prav smilimo se samim sebi, daje nas huda patnja. To je sedaj čas, da se soočimo z izgubami na zdrav način. Preveč smo navezani, vendar je potrebno zadeve (stvari, ljudi, odnose, karkoli) spustiti, da se lahko premaknemo naprej v življenju. Spustiti moramo tudi občutek poraza, saj nam čisto nič ne nuca.

 

Ljubimca obrnjeno - kaj se dogaja? Ozavestimo svoje vzorce, na podlagi katerih, izbiramo ljudi, da pridejo v naša  življenja. Naučimo se pametno izbirati, zavedajmo se, kdo je dober za nas in kdo ne. Povežimo s srcem in se naučimo pravilnega razlikovanja.

 

 

Desetica src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Kar bo še zelo pomembo je, kakšno realnost si kreiramo na podlagi naših izbir. Pomembno je, da začutimo ljubezen do tega, kar smo, kar živimo na dolgi rok.

 

 

Hudič obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na tem, da določeno zadevo res spustimo. Otresimo se okovov. Zapustimo situacijo, ki je slaba za nas. In naredimo premik v zavesti: iz žrtve do zmagovalca. Osvobodimo se.


As pikov  - kje bi lahko bile težave? Ja, lahko je veliko zmedenosti in pretiranega razmišljanja, kaj bo in kaj če. Vendar se to sedaj res prilika, da se naredi premik v zavesti in da naredimo preboj.  Uporabimo svoj oster um, da gremo samo čez.


Sodba obrnjeno - kje so naše prednosti? Če nismo sledili svojemu notranjemu vodstvu, so sedaj tu posledice. Vendar ne obupujmo, nič ni izgubljeno. Vesolje nam vedno daje prilike, da se premaknemo, saj nas Življenje večje kliče k večji stvari in k rasti. Prebudimo se.

 

Kraljica križev obrnjeno – kaj je rezultat? Pah, če se ne bomo lotili resnega dela na tem, da se premaknemo, nas bo pograbil hud pesimizem. Ne obljubljajmo preveč. Predvsem pa se nehajmo vtikati v zadeve, ki se nas ne tičejo, dajmo naprej pomest pred svojim pragom. To je sedaj čas, da get our shit together (čeprav smo že fejst utrujeni) in da se res dobro organiziramo. Saj kar sami rinemo v prepad izčrpanosti in izgorelosti. 

 

 

Naj Svetloba vodi vsa bitja in naj jih odreši trpljenja. Naj se po vseh Svetovih razlegajo znanje, razumevanje in ljubezen. In naj Božanska milost prežame vse Zavesti.

 

👂PREDAVANJE:  v petek, 31.5. ob 19.uri  z Nejcem gostiva predavanje z naslovom Vsakdanje prakse za dvig kvalitete življenja in krepitev stika z Dušo.  Več o temi in vsebini predavanja si lahko preberete na https://www.lunakrajc.si/post/delavnica-predavanje-vsakdanje-prakse-za-dvig-kvalitete-%C5%BEivljenja-in-krepitev-stika-z-du%C5%A1o

 

🧭KROG: Lunakrajc astrološki krog za mlaj v dvojčkih bo v torek, 4. 6. ob 20h na Zoomu. Pogledali bomo splošno astrologijo in tarot teme te lunacije, dodatno pa bomo pogledali tudi v katere hiše pade ta lunacija v rojstnih kartah udeležencev in kakšne teme se odpirajo.


🕉️JOGA: Online: joga prek spleta poteka ob nedeljah ob 19h in ob sredah ob 6h. V studiu: naslednji termin v programu moj joga obred, ki poteka enkrat mesečno je petek, 7.6. ob 18h. Skupinska vadba poteka ob torkih ob 10h. Možne individualne ure.


 🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.


💎KRISTALI: Kupiti, naročiti je možno različne kristale. Samostojno ali pa kot del kristalne mreže. Kristalna mreža je več kristalov skupaj, ki so aktivirani tako, da nudijo zaščito in podporo.

 

📩 Za več info in prijave me kontaktirajte na lunakrajc@gmail.com

 

 


 

7 views0 comments

コメント


bottom of page