top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 27. 6. – 3. 7. 2022

Sonce je v raku in res je pomembno, kako se počutimo sami s seboj. Smo zadovoljni in pomirjeni s sabo? Kaj nam je v največje veselje? Osredotočiti se moramo na tisto, kar je res najboljše za nas in potem zaupati v pravilnost svoje odločitve, vse ostale projekte pa pustiti pri miru. In potem se lotimo dela.




Kralj kar - kakšna je trenutna situacija? Sedaj se nam že kažejo sadovi truda in dela, zato nas navdaja ponos. Vseeno pazimo, da nismo na vseh koncih in krajih: izbrati moramo, čemu se bomo res posvetili in tja usmerili vse svoje resurse.


Dvojica src - kaj se dogaja? Bistveno je zadovoljstvo, ki ga čutimo: ali se počutimo, kot da smo že sedaj najboljša verzija sebe, čeprav se celoten mozaik še ni čisto sestavil? Podobno se privlači: pomembna je povezava in zadovoljstvo, ki ju čutimo do sebe, saj je od tega odvisno, kakšne ljudi privlačimo.


Puščavnik - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Še vedno je precej vsega, zato, potrebujemo čas za premislek. Postaviti moramo glavo na pravo mesto. Poskrbeti zase in za svoje počutje.

Dvojica pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je res na tem, da poskrbimo zase. Morda gremo na masažo ali na kakšno terapijo. To nam bo pomagalo pri razmisleku. Pomemben pa je tudi mindset: vedno si zamislimo best-case scenarij in zaupajmo v pravilnost svoje odločitve.



Dvojica kar - kje bi lahko bile težave? Ali res vemo, kaj nam je v veselje? Za kaj se nam zdi vredno res potruditi? Ne moremo delati vsega po malem, saj bomo izgoreli. Osredotočiti se moramo na tisto, kar nam daje res največ veselja.


Štirica križev - kje so naše prednosti? Trud se je obrestoval, sedaj dobimo povračilo. Morda finančno, morda kakšno drugo, vsekakor prihaja nagrada, ker smo sledili inspiraciji. Dober čas za druženje, sprostitev, veselje.

Fant kar obrnjeno - kaj je rezultat? V zraku je veliko možnosti, veliko priložnosti. Vendar se potrebno potruditi in dejansko potrkati na prava vrata. Brez nič ni nič. Uporabimo svoje talente in zmožnosti, sedaj ni čas za zabušavanje.

10 views0 comments
bottom of page