top of page

[⚜ KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 27. 9. – 3. 10. 2021

Veliko se dogaja, izgubljamo nadzor, vendar se moramo potruditi in jasno izbrati. Zaupati moramo v proces, da se odvije. Pomembna je iskrenost, ne glede na to, ali se kaj začenja na novo ali se kaj zaključuje.





Petica pikov – kakšna je trenutna situacija? Smo v stanju, ko iščemo pot v življenju, tisto pravo stvar, da postanemo tisto, kar nam je namenjeno, da postanemo in da zaživimo. Naše izvirne ideje bodo pripeljale nove ljudi v naša življenja. Po drugi strani pa se lahko nekateri odnosi tudi končajo. Pazimo se konfliktov, ki bi nas lahko potisnili v osamo.


As kar – kaj se dogaja? Morda smo že našli to pravo stvar in sedaj moramo raziskati, kaj to pomeni za nas in kako lahko to gojimo in razvijamo. Če se odločimo in začnemo z dejanji za uresničitev srčnih sanj in želja, nam bo Vesolje pomagalo. Vložiti pa moramo svoj del truda in rezultat ne bo izostal.


Smrt, sedmica križev – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Vztrajanje na svoji poti zna biti tudi zahtevno. Morda imamo občutek, da smo žrtve zunanjih dogodkov. Morda pa se bojimo sprememb in se oklepamo preteklosti. Vendar ne smemo obupavati: fokusirajmo svojo energijo in vzemimo vajeti v svoje roke. Samo mi lahko živimo to življenje, ki nam je bilo dano. Če pa kaj mine, pa moramo najti lepoto tudi v tem. Stvari se včasih tudi zaključijo, vendar so nam dale pomembne izkušnje in zadovoljstvo in to moramo pripoznati.


Sedmica src – kaj naj naredimo, kje je fokus? Veliko je priložnosti in možnosti, sprejeti moramo odločitve, vendar nimamo jasne slike pred seboj. Občutljivo obdobje je, tudi čustveno smo občutljivi. Čustva lahko stabiliziramo z iskrenimi odnosi. Ne se zaplesti v sanjavost: če je kaj predobro da bi bilo res, je verjetno res tako.


Cesar, kolo sreče – kje bi lahko bile težave? Težava je v tem, da se toliko stvari dogaja, da imamo občutek, da situacije nikakor ne moremo nadzorovati. Nimamo koncentracije, odvisni smo od mnenj drugih. Najti moramo ravnotežje in kljub nejasnosti, se potruditi za jasne izbire. Ne bodimo sebični in nadzorujmo svoj ego in želje po nadvladi, sebičnosti in kontrol frikovstvu. Karma se bo odvila za vse. Ne poskušajmo ničesar izsiliti, zaupajmo procesu.


Šestica src – kje so naše prednosti? Zaupajmo intuiciji, da se lahko premaknemo naprej. Iskreni odnosi nam dajejo zadovoljstvo.


Kralj src obrnjeno – kaj je rezultat? V vsem temu, kar se dogaja, moramo prepoznati višji namen. Vsi imamo mesto na tem svetu in namen – da služimo z ljubeznijo in našo edinstvenostjo. Ne bodimo obteženi s trpljenjem drugih, ne zapadajmo v mučeništvo. Še vedno je poudarek na iskrenosti: neiskrenost vodi k izgubi varnosti.

14 views0 comments
bottom of page