top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 28. 11. – 4. 12. 2022

Konec je obdobja mrkov in sedaj se soočamo z nastalim. Sedaj točno vemo, kaj je na stvari in kaj moramo delati – prišla je jasnost. Vendar pa je potrebno vložiti veliko truda, da se sanje realizirajo. Pazimo se zaciklanosti v preteklost.
As kar - kakšna je trenutna situacija? Morda nam je preteklo obdobje položila tudi kakšno darilo v naročje. Vendar moramo sedaj to razvijati, za to pa je potreben trud. Nismo torej še tam, kjer si močno želimo biti, smo pa na pravi poti. Tudi ta teden nadaljujmo kar smo si zadali, vztrajnost se nam bo poplačala.


Trojica pikov - kaj se dogaja? Dobro, morda je še vedno prisotno neko razočaranje. Vendar se sedaj črni oblaki razkadijo, konec je težkega obdobja. Uporabimo svojo bolečino za rast.


Šestica src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje?Vseeno pa nas um lahko zopet zacikla v preteklost in kako so bili dobri stari časi res dobri. Pa so res bili? Ne oklepajmo se preteklosti, sprejmimo kar je. Sedaj ni čas za čustveno nezrelost.


Sedmica križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Nadaljujmo s tem, kar smo že začeli in vemo, da moramo nadaljevati. Ne ozirajmo se na druge in na njihova mnenja.


Sedmica src - kje bi lahko bile težave? Malo preveč sanjamo in planiramo. Glava je visoko v oblakih. Kako pa bomo vse te sanje pripeljali v realnost? Težko se je odločiti, kaj bi bilo res najbolje. Ne delajmo prehitrih odločitev.


Dvojica pikov - kje so naše prednosti? Čakanja je konec, akcija se nadaljuje. Točno vidimo, kaj moramo narediti – ni več dvomov. Se pa moramo zmigati, da res kaj naredimo.Dvojica kar - kaj je rezultat? Sedaj lovimo ravnotežje med vsemi življenjskimi področji. Ostanimo prilagodljivi in pazimo, da ne izgorimo. Ostanimo prizemljeni in fleksibilni.🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v dvojčkih bo v sredo, 7.12. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek.


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.

Kontakt: zasebno sporočilo ali e-mail: lunakrajc@gmail.si

5 views0 comments

Comments


bottom of page