top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 28. 2. – 6. 3. 2022

Karte so precej jedrnate: vemo, kje smo in kaj nam je storiti. Le tako naprej! Vseeno pa se je tudi ta teden pokazala Sodba: točno tudi vemo, kaj moramo storiti v odnosih, ni več skrivanja in zatiskanja oči. Izberimo sebe, dajmo vso svojo energijo v opolnomočenje samih sebe.Desetica kar – kakšna je trenutna situacija? Smo samozavestni, toliko smo že dali skozi, da se sedaj znajdemo v vseh situacijah. Hitro ugotovimo, kako se zadeve lotiti na najbolj učinkovit način. Super smo.


Kraljica križev – kaj se dogaja? Ker smo že toliko dali skozi, sedaj tudi vemo, kaj moramo storiti. Vemo, kaj je prav, da naredimo. Izpilili so tudi našo intuicijo. Nismo več zaletavi, vemo, kaj potrebujemo, da lahko uresničimo svoje ideje.


Štirica src – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Ker intuitivno zaznavamo zadeve in imamo toliko izkušenj, se sedaj počutimo tudi bistveno bolj varne. Končno se boljše počutimo.


Desetica križev – kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na tem, da nadaljujemo, kar smo začeli. Žongliramo med različnimi področji: enkrat to, drugič ono, ampak vse uspemo narediti, ker smo se toliko okrepili. Le tako naprej!


Cesar obrnjeno – kje bi lahko bile težave? V zraku je veliko poguma, samozavesti in zaupanja v lastne sposobnosti, vendar nas vseeno lahko zacikla. Težava bi lahko bila, da nas zanese v tiranijo, v občutek, da moramo nadzorovati najmanjše detajle. Ohranimo koncentracijo. Včasih moramo tudi kaj spustiti, da lažje steče.


Kraljica src – kje so naše prednosti? Če želimo, da se neka zadeve razvije, vemo, da moramo vložiti trud in ljubezen. Sedaj se lahko zanesemo sami nase, da bomo zmogli in ni se nam težko potruditi. Naša ljubezen sedaj podpira naše življenje.


Sodba obrnjeno, kraljica kar obrnjeno – kaj je rezultat? Veliko vemo, imamo potrebno samozavest, imamo razvito intuicijo. Kako je torej z odnosi? Še vedno je pred nami neka pomembna odločitev, ki lahko pretrese trenutna razmerja. To je čas, da se nehamo zanemarjati, da res izberemo sebe in kaj je v naše najvišje dobro. Najbolj vredna oseba v naših življenjih smo mi sami.
9 views0 comments
bottom of page