top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 28. 8. – 3. 9. 2023

In… karte resnice so nazaj in to tik pred polno luno v ribah, ki je v konjunkciji s Saturnom. Kaj se dogaja? Videti je, da je glavni problem v načinu razmišljanja. Kar tri karte velike arkane in vse tri so obrnjene. Veliko je nemira v zraku. Vendar je sedaj obdobje, ko se moramo res postaviti na lastne noge in istočasno vklopiti tavelik gumb za zaupanje. Zaupanje vase, v življenje, v svojo pot.Osmica križev - kakšna je trenutna situacija? Stvari se odvijajo z neverjetno hitrostjo, vleče nas na vse strani. Po drugi strani pa je sedaj toliko retrogradnih planetov, da smo kar malo brez energije, morda se nas loteva pesimizem. In morda pridejo pomembne novice. Nimamo druge: gremo naprej.


Kraljica kar obrnjeno - kaj se dogaja? Sedaj smo v obdobju, ko se mora narest, kar se mora narest. Zato, da postavimo sebe in da res lahko trdno stojimo na svojih nogah. Morda sedaj še ni čas, ko lahko svobodno in neodvisno sprejemamo odločitve, vendar ne obupujmo, ta čas prihaja - do takrat pa se moramo zbildati.


Kolo sreče obrnjeno - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Nekaj se mora spremeniti. Morda nas ovira zastarel pogled na svet. Morda pa so prišli nepredvideni zunanji dogodki. Ali pa je prisoten občutek obtičanosti. Kaj bomo storili, da se to razreši?


Zvezda obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Kot vse kaže pa se trenutno osredotočamo samo na brezup. Morda imamo željo, da nas nekdo reši. Morda se utapljamo v notranjem nemiru. Ali pa priložnosti pred nosom ne izkoristimo za spremembo. Vztrajajmo pri svojih načrtih in pri tem vzdrževati vero in upanje, da se bodo ti načrti tudi res uresničili.


Fant kar - kje bi lahko bile težave? Videti je, da je prisotna tudi frustriranost glede denarja. Nekaj se ni izšlo. Zato je tako pomembno, da se postavimo na lastne noge. Da lahko poskrbimo zase. Ali znamo potrkati na prava vrata?


Zmernost obrnjeno - kje so naše prednosti? Ali trenutno živimo v miru in spokoju? Ne ravno. Energija je precej razpršena. Kot vse kaže bo potrebno res spremeniti način razmišljanja. Spravimo se nazaj v svoje središče. Uspeh umanjka, ker nismo pripravljeni razumeti druge.


Desetica kar - kaj je rezultat? Morda pa so stvari vseeno boljše, kot je videti na prvi pogled. Zdaj že toliko obvladamo, da se lahko znajdemo kjerkoli. Hitro lahko ocenimo, kaj moramo storiti. Dajmo!
🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v ribah bo v torek, 28. 8. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.

8 views0 comments
bottom of page