top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 28.9. - 4.10.2020


Novih 7 oz. 8 kart za nov teden, kaj nam prinašajo? Ah, ah, ego še vedno nagaja, nočemo spustiti, čeprav nam sedja že škoduje. Vendar na tem svetu nismo samo zato, da guramo počasi od rojstva do smrti in to je to. Nasprotno, na tem svetu smo zato, da stopimo v svojo pravo moč in smo veseli, da živimo.


10 src – kakšna je trenutna situacija? Trenutna situacija nas uči, da jo moramo sprejeti takšno kot je in da moramo v tej situaciji najti ljubezen do vsega kar je. Moramo čustveno odrasti, da funkcioniramo v stanju, kakršno je in zdržimo na dolgi rok.



Svečenik R – kaj se dogaja? Videti je, da smo zašli v krizo identitete in izgubili smo vero v to, kar smo delali do sedaj. Vendar imamo zmožnost, da na situacijo pogledamo iz drugačne perspektive in se na originalen, drugačen način lotimo reševanja.

Fant kar – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Pomembno je, da ostanemo srečni, da smo res dobri v tistem, kar smo in da lahkotno kreiramo svoje življenje. Uživajmo v tem, kar imamo, družimo se z drugimi ljudmi in cenimo te stike. Že samo zato, ker obstajamo, si zaslužimo srečo in veselje.

Kralj pikov - kaj naj naredimo? Ampak, da bi res postali srečni in veseli v našem bivanju, se zahteva globoka sprememba. Pokaže se neka omejitev, zato smo sedaj postavljeni pred dejstvo, oceniti moramo, kaj v življenju je res pomembno. Prepustiti se moramo življenju, da vidimo, kam nas bo pripeljalo samo, brez našega nadzora.

5 pikov – kje bi lahko bile težave? Seveda pa so globoke spremembe strašljive, veliko tvegamo. Morda se nam tudi ne bo izšlo. Vendar poanta življenja ni ta, da samo preživimo, poanta je, da se razrastemo v svojo polno moč.

Obešenec R – kje so naše prednosti? Prepustiti se moramo neizogibnemu. Spremeniti sistem vrednot, iti čez spremembo in spremeniti svoje prioritete. Vendar je karta obrnjena: nezmožni smo spremeniti svoje stare navade in narediti potrebno žrtev. Preveč smo preokupirani s tem, kar želi ego, naša požrtvovalnost je nepotrebna, ker ni usmerjena v pravo stvar, saj smo preveč ponosni in sebični.

As kar in As src – kaj je rezultat? As kar nam sporoča, da imamo talent, da smo zmožni nečesa, kar nam bo olepšalo življenje, vendar moramo to še razviti, raziskati moramo, kaj in na kakšen način moramo ta svoj talent uporabiti. Potreben je razvoj. In tako kot prejšnji teden je kot rezultat prišel tudi As src. Karte nas torej še vedno sprašujejo, kaj imamo res radi, kaj je naša velika ljubezen. In ko to najdemo, moramo stopiti v akcijo in začnimo to tudi delati.

9 views0 comments
bottom of page