top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 29. 1. – 4. 2. 2024


Karta lunarnega meseca je Zmernost in tudi Karte resnice za teden nas vabijo, da razmislimo, kaj potrebujemo, kaj je pomembno. Morda je težko. Vendar ohranimo upanje in voljo do ustvarjanja. In seveda, potrebno je vložiti trud. Brez tega se ne bo nič premaknilo.

 




Sedmica src - kakšna je trenutna situacija? Kaj mislimo, da res potrebujemo? Morda smo neke zadeve že prerasli. Ali pa ni več povezanosti med nami in drugo stvarjo oziroma med nami in drugo osebo. Pazimo, kaj izbiramo. Kaj torej res potrebujemo?

 

Trojica križev - kaj se dogaja? Vseeno je v zraku tudi optimizem. Prihodnost nas čaka, razmišljamo o njej in se nanjo pripravljamo: tako na izzive, kot na priložnosti. 


Kralj pikov  - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Dogajajo se resne spremembe. Potreben je umik navznoter, da razmislimo. Zopet se namreč pojavi vprašanje, kaj potrebujemo, kaj je res pomembno.

 

 

As križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na tem, da res delamo to, kar imamo radi. Tako tudi pride navdih. Ko pa navdih pride in se (kljub vsemu) odločimo, da ga ne bomo upoštevali, s tem ignoriramo življenje samo.

 

Fant kar obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Ok, malo (ali pa precej) je tudi težko, seveda. Situacija, ki je obetala, je na koncu razočarala. Pa vseeno, ne obupajmo. Prihajajo nove priložnosti, nove manifestacije. 

 

Fant src - kje so naše prednosti? Kljub vsem težavam, je videti, da se navdih vrača. V zraku je kreativnost, želja po eksperimentiranju. Ohranimo otroško navdušenost, čeprav je težko. Opazimo magijo in svetlobo, ki je v svetu.

 

Šestica kar - kaj je rezultat? Pač potruditi se je potrebno. Že spet, ampak tako je to na tem svetu. Delajmo na svoji inspiraciji, na tem, kar imamo res radi. Zbildati moramo sebe in svoje delo, izpiliti svoje stvaritve. 

 

 

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v vodnarju bo v torek, 6.2. ob 20h na Zoomu. Teme so: počitek, nabiranje novih moči za pot naprej. Prijave: lunakrajc@gmail.com 

 

🕉️ONLINE JOGA: februarja začnemo z dvema terminoma joge prek spleta. Ob nedeljah ob 19h in ob sredah ob 6h. Vadba bo trajala 60 minut. Pričetek: nedelja, 4.2. in sreda 7.2.

Več informacij in prijave:  lunakrajc@gmail.com

 

🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

7 views0 comments
bottom of page