top of page

[⚜ KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 29. 11. – 5. 12. 2021

Updated: Nov 29, 2021

Karte nas opominjajo, da je vse kar potrebujemo že v nas samih. Samo lotiti se je treba in zaupati vase in v svoje sposobnosti. Tudi če se kaj ponesreči moramo ohraniti vero vase in najti lepoto v Življenju.



Hudič, norec obrnjeno, šestica kar, desetica križev, kralj src obrnjeno – kakšna je trenutna situacija? Ali se zavedamo, da imamo svobodno voljo? Da smo mi sami čarovniki, ki ustvarjamo svojo realnost? Če vidimo, da neka situacija ni dobra za nas, potem se odstranimo in ne igrajmo vloge žrtve. Soočimo se svojimi pomanjkljivostmi: kje se pustimo premamiti, kje popustimo skušnjavam, ki niso dobre za nas? Sedaj ni čas za neodgovornost in sanjarjenje. Delajmo na tistem, kar že delamo, pilimo zadevo. Odprimo se tudi obilju Vesolja. Ob tem pa se zavedajmo, kaj je res višji namen ljubezni: najprej moramo sami dati, preden vzamemo.


Čarovnik, moč obrnjeno, petica križev – kaj se dogaja? Če se soočimo s krizo, občutkom, da ne česa ne vemo, da nimamo dovolj uvida, se moramo spomniti, da imamo vse na razpolago, samo loti se je treba. Imamo moč, da uresničimo svoje cilje z znanji in talenti, ki jih premoremo sami. Vklopiti moramo potrpežljivost in zaupanje vase.


Desetica src, kralj križev obrnjeno – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Razumeti moramo, da je bistvena ljubezen do realne situacije in da je vse, kar delamo, dejansko tudi vzdržno na dolgi rok. Pomembno je, da delimo z drugimi, ne delajmo vse samo v svojo korist. Tako bomo kreirali dobro realnost.


Zmernost, sedmica kar, kraljica križev obrnjeno – kaj naj naredimo, kje je fokus? Ostati moramo zmerni in fokusirani. Morda moramo na nekem področju stopiti malo nazaj in se omejiti ter se posvetiti neki zadevi, ki smo jo zanemarili. Vendar ne izgubimo upanja, pač nadaljujemo, pomembno je, da pridemo do nečesa oprijemljivega, tudi če ni čisto po naših željah. Čista prevzetost je popustila in morda je tako še bolje, preveč navdušenja nas sežge na dolgi rok, naš cilj pa priti do dolgoročnega uspeha.


Dvojica kar, petica pikov, sedmica križev – kje bi lahko bile težave? Morda pa smo v tem času spoznali, da nekaj ni bilo vredno našega časa. Včasih moramo tvegati in res je, včasih se pač ne posreči. Morda smo zelo razočarani. Vseeno moramo najti lepoto v življenju tudi v takih situacijah. Oziroma navkljub takim situacijam. Ohranimo povezanost z Življenjem, ne glede na trenutne težave.


Zvezda obrnjeno, as src, petica kar, petica src – kje so naše prednosti? Vzdrževati moramo vero in upanje, da se bodo načrti uresničili. Ne prepustimo se notranjemu nemiru in želji, da bi nekdo zamahnil s čarobno palčko in bi se vse uredilo samo od sebe. Sami moramo poskrbeti za svoje življenje, zato je zaupanje v lastne sposobnosti bistveno.


Sonce, kolo sreče, fant src obrnjeno – kaj je rezultat? Imamo voljo, da gremo naprej. Spremembe, priložnosti ves čas prihajajo na našo pot. Fokusirajmo se, dajmo namero, kaj si res želimo. Vesolje ima za naš načrt, čeprav ga mi (še) ne vidimo. Samo ne nasedajmo lepim besedam, saj kot je povedala prva karta: ozavestimo svoje skušnjave in se ne pustimo speljati s svoje poti.

15 views0 comments
bottom of page