top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 29. 4. – 5. 5. 2024

(heh, vsaj Kočije smo se rešili). Vseeno pa ta teden pride na plano Smrt in to obrnjeno, kar kaže na oklepanje in preveliko navezanost. Maj bo prinesel spremembe. Ki jih v bistvu nujno potrebujemo. Naj se prihodnost začne.




 

Šestica pikov - kakšna je trenutna situacija? Smo v obdobju prehoda, lahko tudi turbulenc. Zaupajmo Vesolju, da nas vodi. 

 

Sedmica kar - kaj se dogaja? Zaupajmo, da se bo naš trud poplačal. Če imamo občutek, da se nič ne premakne, samo potrpežljivo naprej.

 

Čarovnik - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Prepoznajmo svoje zmožnosti in talente. Sami zmoremo priti do ciljev. Nadaljujmo s popolno samozavestjo.

 

Dvojica križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na prihodnosti, zato se pripravimo na naslednje korake. Zaupajmo, da se bo zgodilo. Pripravimo načrt, kaj vse še moramo narediti. 


Osmica src - kje bi lahko bile težave? Sedaj ni čas za stagniranje. Globoko v sebi vemo, da moramo določene ljudi, situacije zapustiti. Pazimo se prenizke samozavesti.

 

Fant križev - kje so naše prednosti? Prednost je v tem, da imamo inspiracijo. Smo ustvarjalni, delamo nove načrte. Dobre novice pridejo.

 

Smrt obrnjeno – kaj je rezultat? Strah pred spremembami je tu. Vendar spremembe so vse, kar je. Nov cikel se začenja, vendar moramo staro najprej res zaključiti. Spustimo navezanosti in se veselimo sprememb.

19 views0 comments
bottom of page