top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 29. 5. – 4. 6. 2023

Na začetku tedna čutimo kvadrat Sonca in Saturna in po vsem, kar se dogajajo zadnji mesec, imamo vsega res poln kufer. Daje nas huda sitnoba, razočaranje, blokada. Lahko pa se stvari (pre)počasi odvijajo, vsaj za naš okus in želje. Zato smo sitni do sebe in do drugih. Ampak tako ne bomo daleč prišli. Kvadrati so aspekti za preseganje sebe: odprimo se obilju Vesolja in bodimo velikodušni.
Kraljica pikov obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Bha, toliko je tečnobe v zraku. Sitni smo in nataknjeni. Ampak ok, dajmo to izkoristiti za pregled, kje smo in kam hočemo od tu naprej. Bodimo brutalno iskreni – najprej do sebe.

As križev - kaj se dogaja? V zraku je veliko novega, veliko je iskric. Ampak ali to vidimo? Morda nas še vedno daje sitnoba in smo zato brez prave volje in veselja. Ne izgubimo svoje strasti.

Petica križev - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Morda pa pod površjem tli boj za prevlado, neko rivalstvo. Morda se primerjamo z drugimi. Sedaj se je toliko spremenilo pri vseh, da je primerjanje res nesmiselno: ne vemo, kaj se dogaja z ljudmi okoli nas. Kar je res pomembno je, da najdemo zadovoljstvo v nas samih. Zasledujmo svoje cilje z močjo in popolno samozavestjo.

Kralj kar - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na delu in tem, da se res potrudimo. In počasi se bodo videli prvi sadovi. Vzdržljivi smo – če smo preživeli do sedaj, bomo še naprej. Počasi in potrpežljivo naprej k uspehu.

Trojica kar - kje bi lahko bile težave? Kako dobro delujemo v skupinah? Če želimo, da se nekaj konča, moramo pomagati sodelavcem. Delujmo za skupni cilj. Ampak naša sitnoba in notranje nezadovoljstvo lahko vse pokvarita in stvari se kar ne odvijajo ali pa celo doživimo odkrito nasprotovanje.

Petica src - kje so naše prednosti? Ok, ja, seveda, bile so tudi izgube. In morda zelo velike. Vendar imamo moč, da se soočimo z izgubami na zdrav način. Pripravljeni smo, da nadaljujemo s svojim življenjem. Ali lahko odpustimo in najdemo lepoto v življenju kljub preizkušnjam?

Šestica kar - kaj je rezultat? Kar potrebujemo, je velikodušnost: tako do sebe kot do drugih. Nehajmo s sitnobo. Delimo svojo srečo z drugimi, čeprav se nam malo ne da. Delujmo v duhu skupnosti in sreča bo prišla tudi do nas. Če potrebujemo pomoč, to povejmo, nekdo bo pomagal.🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v strelcu bo v četrtek, 1. 6. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me lahko kontaktirate.

8 views0 comments

Comments


bottom of page