top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 29. 8. – 4. 9. 2022

Ta teden smo v območju posledic prazne lune v devici, ki je bila v kvadratu z Marsom ter kvadrata med Venero in Uranom in potem še med Vener in Saturnom. In za rezultat je prišla karta stolpa in to obrnjeno. Spremembe se še vedno dogajajo, energije se še niso umirile. Spremembe so del življenja in priložnost za rast, če se odločimo, da bomo na to tako gledali.


Sedmica križev, devetica kar - kakšna je trenutna situacija? Sedaj sami stojimo na obeh nogah, brez pomoči – prevzema nas občutek opolnomočenosti in dobro se počutimo v lastni koži. Zato se ne uklonimo, ampak stojimo za povedanim. Delamo svojo stvar, ne glede nato, kaj si drugi mislijo.


Dvojica src - kaj se dogaja? Vsi odnosi morajo temeljiti na spoštovanju in enakopravnosti. Dobro je preveriti, ali se res vsi strinjajo z nami o neki stvari, ali pa pač ni vredno našega časa.


Osmica križev - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Če bomo obdržali fokus, je naš uspeh zagotovljen. Naše navdušenje, nas pelje naprej. Pazimo le, da ne zgrešimo preobrata.


Kraljica križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Osredotočeni bodimo na našo oplonomočenost, ki smo jo končno dosegli. Imamo tudi dolgoročno strategijo za naš uspeh. To je pomembno, da nas naše navdušenje in naša inspiracija ne sežgeta.


Kraljica pikov obrnjeno - kje bi lahko bile težave? V tem procesu opolnomočenosti, bi morali postati bolj zreli, pa smo res? Pazimo, kaj rečemo, izrečenih besed ni možno vzeti nazaj. Zrelo ravnanje pomeni tudi, da počistimo pot pred seboj, ne da bi pri tem ranili čustva drugih oseb.


Trojica križev, trojica kar - kje so naše prednosti? Prihodnost je pred nami in pripravljamo se, kot da gremo na veliko popotovanje. Smo optimistični in radi sodelujemo z drugimi. Želimo, da se nekaj izpelje s skupnimi močmi.


Stolp obrnjeno, dvojica pikov - kaj je rezultat? Ampak kvadrata Venere z Uranom in Saturnom nista šala. Videti je, da je pred nami sedaj neka odločitev, čeprav je še veliko neznank. Zaupajmo v pravilnost svoje odločitve. Ne povzročajmo si sami sebi še večjih težav, kot so že morda prisotne. Kar pride na plano, vzemimo kot priložnost za rast.

9 views0 comments
bottom of page