top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 3. 7. – 9. 7. 2023

Čarovnik na poziciji težav in kar tri devetice. Polna luna v kozorogu, ki bo v ponedeljek ima pozitivne aspekte, da se spravimo k delu. Nič bluzit, delajmo na spremembah, na izboljšanju svojega počutja. Pozitiven mindset je bistven. In seveda trud.Devetica pikov - kakšna je trenutna situacija? Ok, kaj se dogaja? Morda ne moremo spati in ob 3. uri zjutraj gruntamo. Potem pa vse pozabimo. Zakaj se to dogaja? Nekaj moramo ozavestiti, naglasiti. Morda nas preganja preteklost. Ali pa žalujemo. Pomembno je o čem razmišljamo in se ne zapletajmo v scenarije katastrofe.


Kraljica kar obrnjeno - kaj se dogaja? Videti je, da nočemo sprememb. Skrbi nas kaj bodo drugi rekli, zato smo obtičali. Ali pa iščemo rešitev v delu in samo delamo in se drugo ne brigamo. Poskrbimo za izboljšanje svojega počutja.

Dvojica src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Pomembno se je zavedati, da sta v odnosih pomembna enakost in spoštovanje. In ne pozabimo: podobne energije se privlačijo. Zato je za dobre odnose bistvena čustvena povezanost, ki jo imamo sami s seboj.


Devetica križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Ta karta se ponovi iz pozicije prejšnji teden, kje bi lahko bile težave. Ali se dovolj trudimo? Morda pa se nam res ne da. Ampak to sedaj ni ta moment, ko lahko zabušavamo. Fokus je na vztrajanju, na ustvarjalnosti, da tem, da karkoli že delamo, da speljemo do konca. Občutek, da smo nekaj dosegli, je eden najboljših na svetu.


Čarovnik - kje bi lahko bile težave? Ah, čarovnik na poziciji težav! Pazimo, da se ne zaletimo v svojem delovanju. Najprej se nam nič ne da, potem pa preveč vse naenkrat. Morda moramo malo počakati. Predvsem pa moramo najprej sebe spraviti v red, zato si vzemimo čas za svoj razvoj. In ne zlorabimo informacij, ki jih imamo.

Devetica kar - kje so naše prednosti? Da spravimo sebe v red, je pomembno prizemljevanje. Pa vežbanje zaupanja – ne potrebujemo vsega nadzorovati. Če se ne vmešavamo za vsako figo, potem stvari bolj gladko tečejo. In zopet velja: potrudimo se. S samodisciplino in redom se daleč pride.


Kraljica src obrnjeno - kaj je rezultat? Če ne bomo vklopili reda in discipline, bomo težko napredovali. Potem bomo samo muhasti in tečni. Ali pa tako iščemo pobeg iz realnosti, da smo že zasvojeni. Ali to res to, kar hočemo? Nehajmo ga srat in se spravimo k delu!


🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v raku bo v sredo 12.7. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com


16 views0 comments
bottom of page