top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 30. 1. – 5. 2. 2023


Konec tedna se kolo leta spet obrne in pridemo do Imbolca oz. Svečnice – svetloba premaga temo. Začutili bomo veter v jadrih. Vendar moramo priti do tja. Da pridemo do tja, pa moramo vztrajati in se potruditi. Ostanimo praktični in realistični. Dajmo!



Devetica pikov - kakšna je trenutna situacija? Ah, ah, nekam težko je (spet) vse ratalo. Nič kaj pozitivno ni vse skupaj, ampak ta brezup tudi ni način. Pozitiven mindset je bistven: misli so stvari, pomembno je, kaj in o čem razmišljamo in da se ne zapletamo v scenarije katastrofe. Sprejmimo, da se dobro dogaja, da nas Vesolje podpira.


Dvojica kar - kaj se dogaja? Ta karta je bila že prejšnji teden na poziciji »kaj bo pomembno za prihodnje delovanje. In ta karta pravi, da moramo hendlat cel kup stvari, pri čeme pa pazimo, da se ne prekurimo. Kako nam gre? Ostanimo prizemljeni in fleksibilni.


Šestica križev - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Če bomo vztrajali bo prišla tudi nagrada in priznanje za naše delo. Nadaljujmo.


Fant kar obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Tudi ta karta se ponovi iz prejšnjega tedna in to je bil rezultat. Ta karta pa pravi, da se pazimo lenobe in tega, da ne izkoristimo svojih potencialov. Sedaj je tu kot fokus: ni kaj, potruditi se moramo.




Kraljica kar - kaj je rezultat? Zadev se moramo loti na praktičen in razumen način in uspeh je zagotovljen. Bodimo zanesljivi, poskrbimo za vse okoli nas. Postavimo si dosegljive cilje in vztrajajmo pri delu. Dobra organizacija je polovica življenja.



🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v levu bo v sredo, 1. 2. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.si

🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.

Kontakt: zasebno sporočilo ali e-mail: lunakrajc@gmail.si

10 views0 comments
bottom of page