top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 30. 10. – 5. 11. 2023


Ta teden so mrki že za nami, ne bo pa še čisto konec primeža mrkovskih energij. In prišla je Kočija: samo šibamo naprej in se ne oziramo nazaj. Naredimo največ iz naših sposobnosti. To sicer pomeni, da moramo najprej resno vežbati in prevzeti odgovornost za svoja življenja. Karta tega lunarnega meseca je Sonce: z optimizmom gremo naprej. Saj vemo: karta leta je Sodba. Kje si želimo biti sredi decembra? Dajmo.


Hudič obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Mrki so za nami in evo, dobro nam gre. Očitno smo uspeli nekaj spustiti in sedaj se lahko premaknemo naprej. Velik premik v zavesti smo lahko doživeli: ne glede na vse preizkušnje, nismo več v vlogi žrtve.


Kraljica pikov - kaj se dogaja? Pomembno je, da smo izredno iskreni in da res povemo po resnici. Kaj je naša resnica?


Trojica kar - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Pomembno bo še, da vztrajamo in pilimo svoje veščine. V nečem moramo postati res dobri, da bo vse lažje steklo in sedaj smo v fazi treninga.


Kočija - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na odločnosti, v usmerjeni volji. Stvari se odvijajo, vajeti trdno držimo v rokah, gremo samozavestno naprej. Pot, na kateri smo, zahteva veliko truda, ampak toliko kot bomo vložili, toliko bomo dobili. In nato si bomo lahko postavili lastna pravila.Zvezda - kje bi lahko bile težave? Težave pa bi lahko še vedno bile, da si želimo, da nas nekdo drug reši. To pač ne bo šlo. Tole moramo speljati sami. Sedaj ni čas za pesimizem, umirimo tudi svoj notranji nemir.Dvojica kar - kje so naše prednosti? Lovimo ravnotežje na vseh področjih, ostati moramo fleksibilni in se tudi prilagoditi. Pazimo pa, da ne izgorimo.


Kralj kar obrnjeno - kaj je rezultat? Ne pretiravajmo. Počasi in potrpežljivo gremo najprej, uspehom naproti. Najprej pa moramo obvladati »adulting« - obleči svoje big girl pants, da res naredimo, kar moramo narediti, da smo potem res postavljeni.
🎯DJOTIŠ: AKCIJA: Potekajo še zadnji dnevi akcije – 30% popust djotiš analizo rojstne karte. Z novembrom se bo cena analize povišala, zato je sedaj super priložnost, da dobite celo analizo s popustom na trenutno ceno. Za termin se javite na ZS ali na email: lunakrajc@gmail.com


🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v škorpijonu bo v četrtek, 9. 11. 2023 ob 20h prek zoom. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com13 views0 comments
bottom of page