top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 30. 5. – 5. 6. 2022

Na kratko: there's some powerful shit going down here. Kar 7 kart velike arkane. Kaj se dogaja? Velike spremembe po drastičnem spoznanju, odločitvi, koncu. Začenja se nov cikel, zato mora staro oditi.


Cesarica obrnjeno, kraljica pikov obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Kar ne gre in ne gre nam tole. Sedaj se počutimo že zelo nesrečno. Ne vidimo obilja, ki je okoli nas. Ne verjamemo v čudeže. Dajeta nas sitnoba in nataknjenost. Ali res vemo, kaj hočemo, ali samo mislimo, da vemo? Ali vemo, pa vseeno delamo ravno nasprotno od tega, kar bi želeli? Ali sploh vemo, kdo mi smo in kaj je naše poslanstvo?

Čarovnik, sodba obrnjeno - kaj se dogaja? Samo mi sami lahko spremenimo tok življenja in ustvarimo svojo prihodnost. Zdaj moramo samo prepoznati svoje zmožnosti, da uresničimo svoje cilje z znanjem in talenti, ki jih premoremo. Imamo več možnosti, kot si mislimo, da jih imamo. Morda se od nas zahteva neka odločitev, ki lahko marsikaj pretrese.

Hudič, zmernost - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Imamo svobodno voljo, vendar ali se to sploh zavedamo? Ali imamo dovolj moči, da se odstranimo iz situacij, ki niso dobre za nas? Ujeti v lastne zgodbe ne vidimo izhoda in ne vidimo svoje vloge v vsem tem. Bodimo iskreni sami s seboj in si priznajmo, da smo samo mi tisti, ki lahko najbolj onesposobimo sami sebe. Stopimo malo nazaj in poglejmo, čemu se moramo res posvetiti.

Štirica src - kaj naj naredimo, kje je fokus? Osredotočamo se na stvari, kot naj bi bile, ne take kot so. Odprimo se možnostim, ki jih ponuja Vesolje. Ali prepoznamo priložnost, ki je pred našimi nosovi in bi lahko vse rešila? Poskusimo s čim novim.

Luna - kje bi lahko bile težave? Če želimo res polno zaživeti, se moramo soočiti svojimi sencami in jih sprejeti kot svoje: le tako postanemo celi. Naj se pokaže vse, kar se mora pokazati in poglejmo, kje se skriva lekcija.

Kralj pikov - kje so naše prednosti? Po vseh teh težavah in preizkušnjah vemo, kdo smo. In morda moramo sedaj popolnoma spremeniti tok svojih življenj. Spustimo in predamo Vesolju vse, kar moramo, saj tako ne gre več naprej. Prepustimo se Življenju.

Smrt - kaj je rezultat? Prišel je nek konec: neka stvar se je morala nujno končati, da se je lahko pokazala boljša rešitev. Sedaj se začenja nov cikel transformacije. Spustiti pa moramo ideje, opravičevanja ali tudi kaj materialnega. Na pragu je nova rast.



9 views0 comments
bottom of page