top of page

[⚜ KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 30. 8. – 5. 9. 2021

Prva obletnica kart resnic: eno leto je naokoli, ko sem začela lani konec avgusta pisati te karte, ko sva skupaj z mačkom Puhkom pazila na dedka. Dedek in maček sta se par mesecev kasneje poslovila. Sedaj imam psička Pipa in zdi se, da je od lanskega avgusta minilo na eone let, ne samo eno leto. Najlepša hvala vsem, ki berete. Upam, da so vam moji zapisi v pomoč in hvala, da lahko skupaj preživljamo te intenzivne čase. Če so vam zapisi všeč bom vesela, če jih delite.


In kaj pravijo karte? Kar pet kart se ponovi iz prejšnjega tedna, videti, je da se neka tema nadaljuje. Kot kaže se energija pripravlja za mlaj v devici, ki bo naslednji teden. V glavnem se kaže nek reality check, nekaj se je ponesrečilo, sedaj se moramo s tem soočiti in kljub nejasnosti sprejeti odločitve. Zato pa si moramo vzeti čas, ponotranjiti energijo in se pogovoriti z notranjim glasom.Štirica pikov – kakšna je trenutna situacija? Morda imamo občutek, da smo ravnokar prišli iz bitke. Sedaj je pomembno, da se zavemo, da se je ta »bitka« končala, ne glede na to, kakšen je izid. Vzeti si moramo čas za premislek in da se okrepimo za pot naprej.


Dvojica src – kaj se dogaja? Ko si vzamemo pavzo in delamo na zbiranju moči, je dobro, da delamo tudi na čustveni povezanosti s samimi s seboj. Čustvena povezanost, ki jo imamo do sebe se odraža v čustveni povezanosti, ki jo imamo z drugimi ljudmi. Privabimo tisto, kar smo.


Dvojica kar, kralj križev obrnjeno – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Lovimo ravnotežje na vseh področjih, pazimo le, da ne izgorimo. Ne smemo pa biti tirani in delati samo v svojo korist. Najdimo nekaj, za kar se je vredno potruditi in to iz čistega veselja.


Sedmica src, kralj kar – kaj naj naredimo, kje je fokus? Pred nami so pomembne praktične odločitve o tem, kako bomo ulovili ravnotežje in uporabili svoje vire, da pridemo do cilja. Morda pa slika še ni jasna in se težko odločimo, preveč je vsega, da bi se lahko odločili. Morda rabimo reality check: pazimo se, če je kaj videti preveč dobro, da bi lahko bilo res. Po drugi strani pa reality check lahko tudi pomeni, da pridemo do spoznanja, da smo neko stvar prerasli, čeprav smo cel čas mislili, da ravno to potrebujemo.


Osmica križev – kje bi lahko bile težave? Veliko se spreminja, smo na prepihu in to nam ni všeč. Ko smo tako na prepihu je pomembno, da spremljamo kaj se dogaja, da ne zgrešimo preobrata. Delajmo še naprej na izrazu sebe.


Petica kar, kralj pikov – kje so naše prednosti? Nekaj se je ponesrečilo in sedaj točno vemo, kaj funkcionira in kaj ne. To nas je okrepilo, duh se ni zlomil. Ostati moramo mentalno fokusirani, osredotočeni na delo, ki je pred nami in ga moramo opraviti. Morda nam bo dal realiy check tudi priložnost, da ocenimo, kaj je zares pomembno. Morda si moramo celo vzeti daljšo pavzo oziroma si vzeti čas za pogovor s svojo notranjo modrostjo.


Puščavnik, devetica src – kaj je rezultat? Kot vse kaže, je pogovor s svojo notranjo modrostjo zelo na mestu, saj Puščavnik kaže, da moramo premisliti in pregledati načrte. Postavimo glavo na pravo mesto in se soočimo z dejstvi. Trenutna situacija je morda drugačna kot bi si ego želel, vendar moramo priti do ljubezni do naše realnosti, do našega realnega življenja. To je napredno čustvovanje, ker si vsi nenehno želimo več in bežimo od tega, kar mislimo, da ni dovolj. Kakšni so res naši načrti za prihodnje delovanje? So ti načrti res v naše najvišje dobro? Prosimo Vesolje za pomoč in nato vložimo potreben trud, da se zadeve zgodijo.

10 views0 comments
bottom of page