top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 31. 10. – 6. 11. 2022

Smo v obdobju med mrkoma in če hočemo, da se spremeni naš vsakdan, potem moramo nekaj spustiti in dovoliti zdravljenje. Vesolje nam ponuja priložnosti za preboj, vendar je nas, da se zmigamo in presežemo miselnost pomanjkanja in črnoglednost. Pred nami so prazniki: bodimo veseli, da se lahko sploh srečamo, sedaj ni čas za oster jezik. S sočutjem se daleč pride.
Štirica kar - kakšna je trenutna situacija? Energije nas rinejo naprej, naprej, mi se pa kot klop držimo nečesa starega in preživetega. Kaj bomo? Odprimo srce za ljubezen in za prihodnost. Varni smo in dovolj preskrbljeni. Opustimo energijo pomanjkanja in pogumno stopimo naprej.


Dvojica križev - kaj se dogaja? Pripravljeni smo na naslednji korak. Naredimo načrt, kaj vse moramo narediti. Veselimo se prihodnosti in vseh avantur, ki nas še čakajo.


Trojica src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Prazniki so in bodimo pozitivno naravnani in veseli, da se lahko družimo. Glede na to, da se spominjamo mrtvih, poskušajmo praznovati vsak dan.

Kraljica pikov obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Pazimo se črnoglednosti in ostrega jezika. Vklopimo gumb za sočutje in se postavimo v čevlje nekoga drugega. V komunikaciji bodimo jasni in fer.


Dvojica kar - kje bi lahko bile težave? Težko hendlamo vse, kar je sedaj na pladnju. Preveč odgovornosti in premalo časa. Ali pa imamo finančne težave. Sedaj ni čas za neodgovornost. Ostanimo prizemljeni in fleksibilni.


Trojica pikov - kje so naše prednosti? Kaj moramo pustiti za seboj? Počasi se bodo energije umirile in našli bomo mirnejšo pot. Zato se pokušajmo osredotočiti na nov pogled na svet in na trenutno dogajanje. Kako lahko zrastemo, čeprav je neprijetno?


Desetica pikov - kaj je rezultat? In kot prejšnji teden tudi ta teden, karte pravijo, da se počasi daleč pride. Kaj so naše prioritete? Soočimo se s težavami in ovirami, da jih lahko nato tudi presežemo. Pripravljeni smo, da spustimo preteklost in da začnemo znova. Zmogli bomo!🎯Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, mi pišite na zasebno sporočilo ali na lunakrajc@gmail.si.


5 views0 comments
bottom of page