top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 31. 5. – 6. 6. 2021

Energije so intenzivne in smo pred odločitvijo: ali se bomo zaciklali v preteklost in v ljudi, ki jih ne potrebujemo več, ali pa bomo vztrajali na naši poti, kljub oviram in izzivom. To zahteva, da se soočimo sami s seboj, da si priznamo določene zadeve in potem potrpežljivo naprej.


Kralj kar – kakšna je trenutna situacija? Pred nami je čas odločitve. Odločiti se moramo, kam bomo usmeril svojo pozornost in svoje resurse. Ne moremo vsega početi hkrati. Kako se bomo torej določili, da se bodo stvari res postavile na svoje mesto in bomo prišli do uspeha? Imamo možnost za rast, izbirajmo pametno.


As pikov, kraljica pikov obrnjeno – kaj se dogaja? Bistveno je, da si priznamo, kdo smo in kaj so naše prednosti in slabosti. Morda je v zadnjem času prišlo na plano nekaj, kar smo si dolgo časa zanikali. Sedaj se moramo soočiti z golo resnico o nas samih, biti moramo pošteni do sebe. To je pomembno, saj nas soočenje z nami samimi pripravi na to, da se znamo upreti raznim idiotom, ki nas želijo spraviti iz tira. Morda je veliko zmede in pretiranega razmišljanja, vendar se moramo fokusirati. Ali imamo pogum, da gremo po tej poti, v ta proces? To je pot, na kateri postajamo bolj mi, postajamo bolj zreli, ne glede na vse ostale ljudi.


Sedmica pikov, desetica pikov – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Smo v ranljivi fazi, sedaj ko smo si nalili čistega vina: prišli smo do omejitev, tako ne gre več naprej. Sprijazniti se moramo, da ne bo več tako, kot je bilo. Preseči moramo to bolečino in težave, saj so pred nami ponovno vse faze cikla. Brez strahu, sedaj zmoremo vse še enkrat, čeprav imamo morda občutek, da so nekatere stvari še skrite.


Šestica križev – kaj naj naredimo, kje je fokus? Smo na pravi poti, ki jo zasledujemo: lahko pokažemo, kaj znamo, da nas drugi opazijo. Veliko ovir smo že presegli in sedaj nas inspiracija pelje naprej, uspeh je pred nami.


Trojica src – kje bi lahko bile težave? Nehajmo objokovati, kar je minilo, osredotočimo se na tisto, kar imamo. Odpira se še ena fronta: morda neka oseba iz preteklosti ponovno uleti v naša življenja. Kaj bomo naredili: ali to osebo res želimo/potrebujemo v naših življenjih, ali nas bo to, kar smo že enkrat dali skozi, res peljalo po poti do uspeha?


Petica kar – kje so naše prednosti? Osredotočiti se moramo na tisto, kar nam leži, kar dobro delamo. Ovire in napake so nas naučile tudi ponižnosti. Moramo biti vztrajni in potrpežljivi.


Svet obrnjeno – kaj je rezultat? Pazimo, da se ne ujamemo v začaran krog oseb, ki jih ne potrebujemo več in obžalovanja za preteklostjo. Preži nevarnost samosabotaže in stagnacije. Znašli smo se v fazi, ko je na naši poti veliko izzivov, ki pa nas bodo naredili močnejše in bolj pripravljene za naslednje faze. Rastemo in se učimo takrat, ko se moramo soočiti z ovirami in žal ne takrat, ko gre vse kot po maslu.


6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page