top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 4. 3. – 10. 3. 2024

Morda se nas loteva občutek obtičanosti, vendar bo to kmalu prešlo. Energije nas potiskajo naprej. V zraku je veliko želja in vznemirjenosti. Vendar pa tudi veliko nepotrpežljivosti in razpršenosti. Pazimo ta teden še bolj na svojo energijo, ne razdajajmo je vsepovprek, ohranimo fokus.  
 

Fant križev  - kakšna je trenutna situacija? V zraku je veliko novih začetkov in vznemirjenosti. Sicer se bo potrebno še veliko naučiti in vežbali bomo odgovornost. Pazimo pa se razdraženosti in razpršenosti.  

 

Cesarica obrnjeno  - kaj se dogaja? Ok, pa znamo to igrivo energijo izkoristiti? Videti je, da imamo občutek obtičanosti. Vendar nas bodo energije potisnile v premikanje. Sedaj ni čas za smiljenje samim sebi.   

 

Osmica src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Pomembno bo, da se osredotočimo na to, kaj je še pred nami. Še enkrat moramo nekaj poskusiti. Ali pa je/bo res nastopil čas za odhod.

 

Petica pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na spremembah, premikanju naprej. Seveda je prisotno tudi tveganje. Kaj je najboljše za nas, kar lahko storimo v tem trenutku?

 

 

Puščavnik obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Ali smo se kaj naučili iz vsega skupaj? Ne? Zdaj pač ni čas, da delamo stvari, ne da bi prej pomislili in vzeli v obzir vse, kar se je do sedaj zgodilo. Ne pozabimo: vsi odgovori so znotraj nas samih.

 

 

As pikov - kje so naše prednosti? Ampak ta karta pravi ravno to, kar je težava zgoraj: »mislim, torej sem«. Sedaj moramo uporabiti svojo glavo in se osredotočiti na pravo razločevanje. Prizadevajmo se za jasnost pri vsem, kar delamo in govorimo. Dober čas za nove ideje.

 

Dvojica križev  - kaj je rezultat? Gledamo samo še naprej: veselimo se prihodnosti, naredimo dober načrt. Problem je lahko še vedno nemir in razpršenost – sedaj je čas, da se znamo tudi umiriti.

 

 

 

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v ribah bo v torek, 5.3. ob 20h na Zoomu. Teme so: prebujenje, zaupanje svoji intuiciji, klic usode. Prijave: lunakrajc@gmail.com 

 

🕉️JOGA: Online: joga prek spleta poteka ob nedeljah ob 19h in ob sredah ob 6h. V studiu: naslednji termin v programu moj joga obred, ki poteka enkrat mesečno je petek, 8.3. ob 18h. Skupinska vadba poteka ob torkih ob 10h. Možne individualne ure. Več informacij in prijave:  lunakrajc@gmail.com

 

🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

15 views0 comments

留言


bottom of page