top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 4. 4. – 10. 4. 2022

To obdobje je obdobje velikega truda in dela. Zelo zaposlen čas, ki pa nas lahko požene v prevelika pričakovanja in nepremišljenost. S trezno glavo naprej, ne pretiravajmo. Moramo pa začeti, ker brez nič, ni nič.


Šestica kar - kakšna je trenutna situacija? Delamo na svoji stvari in to nam daje največ veselja in zadovoljstva. Vseeno ne pozabimo nase, poskrbimo, da uravnotežimo vse aspekte življenja.

As kar - kaj se dogaja? Sedaj že vemo, kaj bi radi manifestirali, sedaj pa moramo to še razviti. Zato stopimo v akcijo in se potrudimo in Vesolje nam bo pri tem pomagalo.

Trojica src - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Osredotočimo se na to, kaj so nam dosedanje izkušnje prinesle. Ok, lahko, da ni bilo vse lepo, nekaj pa je vendarle tudi bilo. Kaj lepega smo doživeli in drugače ne bi? Ozrimo se vase in poglejmo, kaj nam je neka ljubezen dala. Kako lahko od tu naprej nadaljujemo?

Dvojica križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na delu, ki ga moramo opraviti. Zelo zaposlen čas je tole in kar bi radi spravili v življenje zahteva trud in delo. Torej akcija, da bomo lahko potem rekli, da smo nekaj naredili, dosegli.

Zmernost - kje bi lahko bile težave? Težava je lahko v tem, da si želimo vse naenkrat in nas dajeta huda nepremišljenost in prevelika nepotrpežljivost. Vklopimo razumevanje in sočutje, postavimo se v čevlje nekoga drugega.


Štirica kar - kje so naše prednosti? Zaupamo v svoje sposobnosti, imamo potrebno samozavest, da gremo naprej.

Trojica pikov - kaj je rezultat? Zapustiti moramo cono udobja in se podati naprej. Če je še kaj iz preteklosti, da moramo spustiti, da se lahko zgodi zdravljenje, potem dajmo: spustimo. Ko spustimo pride zdravljenje in nato uspeh.

14 views0 comments
bottom of page