top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 4. 7. – 10. 7. 2022

Ali smo se kaj naučili od solsticija sem? Slabo kaže. Kar nekaj kvačkamo in se potem zakvačkamo v svoje lastne zanke. Ohranimo fokus, sedaj res ni čas, da bluzimo. Ugotovimo, kje in zakaj smo se odmaknili iz svojega središča in temu primerno ukrepajmo.





Dvojica src - kakšna je trenutna situacija? Trenutno situacija dobro kaže. Čutimo povezanost, čutimo prijateljstvo in spoštovanje. Kaj pa sedaj? Ali je morda premalo drame, premalo dogajanja? Ali je možno, da samo sami sebi največja ovira in da sami sebi uspemo vse pokvariti?


Petica pikov - kaj se dogaja? Ampak res, kaj se dogaja?! Pod površjem tli konflikt, morda je napetost v nas. Kar namaštamo si, da so vsi proti nam. Ali pa enostavno ne zaupamo, da se stvari dobro odvijajo in moramo nekako pokvariti. Morda se celo dolgočasimo. Brez drame pač ni zabavno.


Puščavnik obrnjeno - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Puščavnik nam je prejšnji teden pokazal, da moramo najti luč sredi tunela, da najdemo izhod. Kaj pa ta teden? Morda smo ugotovili, da ponavljamo ene in iste napake in smo sedaj čemerni. Morda smo zaletavi in skušamo popraviti zadeve, ne da bi prej vsaj malo pomislili. Vsi odgovori so v nas samih, ne iščimo jih drugod.


Kralj pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Ostanimo fokusirani. Full je distrakcij, cel kup si jih sami naštimamo. Ohranimo jasno vizijo, kaj je potrebno storiti. Kaj je naša resnica?


Kralj kar - kje bi lahko bile težave? Težava je, da nas daje pomanjkanje samozavesti. In potem nekje ven buta občutek manjvrednosti, na drugi strani pa večvrednosti. Lahko pa nas daje škrtost: nismo radodarni s svojim denarjem in/ali energijo. Ne bodimo naduti.


Zmernost obrnjeno - kje so naše prednosti? Ok, torej si lahko mirno priznamo, da smo daleč od mirnega stanja. Energija je razpršena na vse strani. Ozavestimo situacijo in se spravimo nazaj v svoje središče. Sedaj ni čas, da gledamo za lepimi, svetlečimi stvarmi, sedaj je čas, da se osredotočimo na real thing.


Cesar obrnjeno - kaj je rezultat? Če so pred nami neprijetne odločitve, se postavimo zase. Spravimo se skupaj in se fokusirajmo. Umaknimo svoj ego in se lotimo resnega dela. Ne bodimo kontrol friki, to nikamor ne pelje. Tudi power trippanje ni rešitev. Skoncentrirajmo se, nehajmo si postavljati ovire. Osredotočimo se na svojo rast.

7 views0 comments
bottom of page