top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 4. 9. – 10. 9. 2023


Ta teden gredo stvari počasi na bolje: bo pa potrebno vseeno vložiti veliko truda, da bomo prišli na zeleno vejo. Z nečim se moramo soočiti in nič več odlašati. Kljub skrbem, kaj bo, zaupajmo, da bomo okrevali. Venera se obrne direktno: v zraku je več kreativnih rešitev.

Norec obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? V tem trenutku neaktivnost in bojazljivost nista rešitev. Tudi sanjarjenje in pobeg nista rešitev. Grow up in soočimo se.Osmica pikov - kaj se dogaja? Ah, videti je, da razmišljamo samo še o tem, kako se ne da nič narediti. Vendar ni tako – spravimo se ven iz uma in dvignimo se nad ovire in omejitve. Možnost preboja je ta teden velika.
Fant križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na naši ustvarjalnosti in na igrivosti. Najdimo optimizem in zapišimo si vse super ideje, ki pridejo. Pogum velja.


Štirica pikov - kaj je rezultat? Dobro je pomisliti, preden odreagiramo. Premislimo, kaj vse se je zgodilo v preteklih tednih. Nove korake skrbno načrtujmo, saj je je Merkur še vedno retrograden. Zberimo se, da se okrepimo in da dobimo več jasnosti.

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v devici bo v četrtek, 14. 9. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.

9 views0 comments

Comments


bottom of page