top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 4. 9. – 10. 9. 2023


Ta teden gredo stvari počasi na bolje: bo pa potrebno vseeno vložiti veliko truda, da bomo prišli na zeleno vejo. Z nečim se moramo soočiti in nič več odlašati. Kljub skrbem, kaj bo, zaupajmo, da bomo okrevali. Venera se obrne direktno: v zraku je več kreativnih rešitev.

Norec obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? V tem trenutku neaktivnost in bojazljivost nista rešitev. Tudi sanjarjenje in pobeg nista rešitev. Grow up in soočimo se.Osmica pikov - kaj se dogaja? Ah, videti je, da razmišljamo samo še o tem, kako se ne da nič narediti. Vendar ni tako – spravimo se ven iz uma in dvignimo se nad ovire in omejitve. Možnost preboja je ta teden velika.Fant src obrnjeno - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Ne smemo se bati realnega stanja v katerem smo: morda imamo finančne ali čustvene težave, morda se soočamo z boleznijo. Soočimo se s tem in nato poglejmo, kako lahko uporabimo vse svoje talente. Ne glede na trenutno situacijo, najdimo svojega ustvarjalnega duha.


Fant križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na naši ustvarjalnosti in na igrivosti. Najdimo optimizem in zapišimo si vse super ideje, ki pridejo. Pogum velja.


Pravica obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Veliko življenjskih lekcij je te dni. Tako pač je: vsa dejanja imajo posledice. Ugotovimo, kaj se moramo naučiti iz dane situacije. Vedno povejmo resnico.Cesar obrnjeno - kje so naše prednosti? Odstranimo svoj ego, ki vse najbolje ve in se lotimo dela. Za stabilnost se moramo potruditi. Tako preprosto je to, zato se spravimo skupaj in ne več bežati.Štirica pikov - kaj je rezultat? Dobro je pomisliti, preden odreagiramo. Premislimo, kaj vse se je zgodilo v preteklih tednih. Nove korake skrbno načrtujmo, saj je je Merkur še vedno retrograden. Zberimo se, da se okrepimo in da dobimo več jasnosti.

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v devici bo v četrtek, 14. 9. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.

8 views0 comments
bottom of page