top of page

KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 5. 12. – 11. 12. 2022

Kaj reči, ko toliko kart pokaže na vztrajnost in na potrpežljivost in na »adulting«? Ko se za nekaj odločimo, potem moramo speljati do konca … tako tudi Vesolju damo jasen signal, da si to, za kar si prizadevamo, res močno želimo. In Vesolje nas bo slej ko prej slišalo.




Petica kar - kakšna je trenutna situacija? Po vseh aspektih prejšnji teden ki so označevali vztrajnost, smo ravno to: vztrajni in potrpežljivi. Pomembno pa tudi je, da se izvlečemo iz energije pomanjkanja. Če globoko v sebi mislimo, da nečesa nismo vredni, potem nam vztrajnost nič ne pomaga, ker kar naprej odlašamo z delovanjem in prelagamo na jutri. Potrudimo se, da se znebimo teh globoko vsajenih prepričanj, ki nas ovirajo na naši poti.



Kraljica križev - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Kar bo še pomembno je, da prevzamemo iniciativo in vodstvo. Vidimo širšo sliko in točno vemo, kaj moramo storiti, da se zadeve zgodijo. Nadaljujmo z začetim.


Fant pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Ideje prihajajo, imejmo zvezek pri sebi, da jih zapišemo – da ne pozabimo, kaj moramo storiti. Osredotočimo se na to, da brez strahu šibamo naprej, tudi ko pridejo izzivi.


Devetica križev - kje bi lahko bile težave? Ko že mislimo, da je vsega konec, nas zadane še zadnja preizkušnja. Potrebujemo ekstra moč in vztrajnost, čeprav sedaj že malo ne moremo več. Speljimo zadevo do konca, Vesolju pokažimo svojo odločenost.





🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v dvojčkih bo v sredo, 7.12. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek.


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.

Kontakt: zasebno sporočilo ali e-mail: lunakrajc@gmail.si

12 views0 comments
bottom of page