top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 5. 2. – 11. 2. 2024

Ok, priznam, da mi tele karte resnice letos ne grejo čist po planu, vsaj kar se samih objav tiče. Skoraj jih že nisem spisala, pa sem potem videla, da se kar 3 karte ponovijo iz prejšnjega tedna in to na zanimivih pozicijah. Ahahaha. We are onto something. In potem pride še Smrt za rezultat. Hudo. Kaj se res dogaja? Energija se počasi, a zanesljivo spreminja in pritiska, da se nekaj nepreklicno konča in nekaj drugega začne. Smo v obdobju prehoda.





Sedmica src - kakšna je trenutna situacija? Se ponovi na isti poziciji iz prejšnjega tedna (to se še ni zgodilo). Očitno je pomembno samo eno vprašanje: kaj res potrebujem? Kaj je res v skladu z mano? To je je edino, kar res šteje.


Trojica src - kaj se dogaja? Merkur je v vodnarju, najdimo podobno misleče ljudi, poveselimo se. Dober teden, da morda kdo uleti v naše življenje.  Uran je v zraku ta teden – nepričakovana srečanja so povsem možna. No, pa tudi nepričakovani zasuki.


Šestica pikov  - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Prehajamo iz enega cikla v drugega in vse dogaja znotraj drugih večjih ciklov. Nek prehod se naznanja. Zaupajmo Vesolju, da nas vodi.  

 

Fant kar obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Se ponovi iz pozicije, kje so težave: fokus res ne sme biti na problemih in ponesrečenih projektih, gledamo samo še naprej v prihodnost in kaj moramo narediti, da tja pridemo.

 

Fant src - kje bi lahko bile težave? Se ponovi iz pozicije, kje so prednosti: ok, ja, težko je najti navdih v vsem tem. Težko je najti kreativnost. Težko je najti lepoto v tem svetu. Pa vendar, brez tega nas lahko samo še pobere. Ne obupajmo.

 

Devetica kar  - kje so naše prednosti? Poskušajmo delovati bolj lahkotno in ne vsega nadzorovati. Stvari se lahko odvijejo tudi brez nas… ali je to mogoče? To ne pomeni, da vse spustimo iz rok: samodisciplina je pomembna.  


Smrt obrnjeno - kaj je rezultat? Res je, smo v ciklu znotraj cikla in sedaj se nekaj končuje, in drugo začenja. Oklepanje preteklosti ne pomaga. Spremembe so edina stalnica. Spustimo navezanosti in se veselimo sprememb.

 

 

 

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v vodnarju bo v torek 6.2. ob 20h na Zoomu. Teme so: počitek, nabiranje novih moči za pot naprej. Prijave: lunakrajc@gmail.com 

 

🕉️ONLINE JOGA: februarja začnemo z dvema terminoma joge prek spleta. Ob nedeljah ob 19h in ob sredah ob 6h. Vadba bo trajala 60 minut. Pričetek: nedelja, 4.2. in sreda 7.2.

Več informacij in prijave:  lunakrajc@gmail.com

 

🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

6 views0 comments
bottom of page