top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 5. 6. – 11. 6. 2023

Junij je prišel, ki obeta drugačne energije, ampak se nam sploh še da? Toliko se je zgodilo in morda imamo občutek velikanskega poraza. Ampak vsaka stvar je za nekaj dobra, tudi če tega še ne vidimo. Energije pritiskajo, da gremo res stran od stvari, ki jih ne rabimo več, od ljudi, ki nas ne podpirajo. Zbrati moramo moč, da vse skupaj še enkrat poskusimo.



Moč obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Ali se zavedamo svoje notranje moči? Ni to, da je ne bi imeli ali da ne bi bilo zmožni, pač pa dopuščamo, da nas strah in zaskrbljenost ali pa šibka samozavest paralizirajo. Sedaj je res čas, da zberemo skupaj vso notranjo moč in vero vase, da se potegnemo iz nastale situacije. Zmoremo iti čez vse ovire. Osredotočimo se na bistveno, nehajmo se družiti z ljudmi, ki slabo vplivajo na nas in najdimo družbo ljudi, ki nas podpirajo.

Šestica križev - kaj se dogaja? Mrki in potem kvadrati v preteklih tednih niso prizanašali. Nekaj smo izgubili in sedaj mislimo, da smo popušili in da smo luzerji. Ampak tako je to: energije pritiskajo ravno zato, da nas odrešijo stvari, ki nam ne služijo več, ego pa se mora s tem sprijazniti.

Štirica kar - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Res je pomembno, da se nehamo oklepati določenih situacij. Ker to še vedno delamo, imamo tudi še vedno zaprto srce, ker se moramo nenehno braniti. Ampak zaupajmo vase in se odprimo drugim izkušnjam.

Devetica src - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na naših sanjah.Če smo preživljali težko obdobje, žalost in razočaranje, se sedaj obetajo boljši časi. Naš trud ne bo ostal neopažen, Vseeno pa bodimo pozorni, da se ne naprezamo preveč, ker potem želeno ne bo prišlo. Pazimo se tudi spominov na mrtvo preteklost.

Sedmica križev - kje bi lahko bile težave? Težava bi lahko bila, da smo dvignili roke nad zadevami, ne gremo se več. Ne zmoremo več braniti tisto, v kar verjamemo. Vendar ne: postavimo se zase, tudi če slabo kaže. Če hočemo zmagati, se moramo polno angažirati.

Fant src - kje so naše prednosti? Zaradi vseh teh preizkušenj, smo postali bolj čustveno zreli. Razumemo pomen sočutja in prijaznosti do sebe in do drugih. Pa tudi: ali je res vse tako smrtno resno? Morda pa je čas, da stopimo v stik s svojim notranjim otrokom in najdemo igrivost.

Osmica src - kaj je rezultat? Težko obdobje je za nami. Veliko se je končalo. Zato imamo sedaj občutek zapuščenosti, morda smo razočarani. Če smo odšli iz slabe situacije smo sicer veseli, da nam je uspelo, vendar je morda vseeno prisoten občutek poraza ali pa osamljenosti. Vendar gremo naprej, kaj leži pred nami? Poskusimo še enkrat, ne glede na slabe izkušnje.

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v dvojčkih bo v četrtek, 15.6. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

6 views0 comments
bottom of page