top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 5. 9. – 11. 9. 2022

Prejšnji teden je bila velika integracija dogajanja, ki smo ga doživeli od solsticija (21.6.) dalje. Jasno se je pokazalo, kaj ne moremo več jemati s seboj na nadaljnjo pot. Merkur se obrača retrogradno: dober čas za evalvacijo nastale situacije. Prišel je Čarovnik: karta moči. Imamo več možnosti, kot si mislimo, da jih imamo.






Petica src - kakšna je trenutna situacija? Prejšnji teden je zelo nazorno pokazal, kaj ne funkcionira več. Nekaj se je sesulo, morda neki načrti, urniki, odnosi, karkoli. In sedaj se morda smilimo samim sebi. Ampak to ni pravi odnos do nastale situacije, ravno obratno: vprašati se moramo, kje je tu prostor za rast? Ne osredotočajmo na to, kar je spodletelo, fokus je na tem, kar je ostalo.


Šestica kar - kaj se dogaja? Delajmo še naprej tisto, kar je dobro, kar znamo, kar nam daje največ veselja in zadovoljstva. Odprimo se obilju Vesolja.


Stolp - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Stvari se spreminjajo: naravnati se moramo tako, da vidimo priložnost za rast in širitev svojih potencialov.


Sodba obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na tem, da cel kup stvari spustimo. Šele ko spustimo staro, lahko pride novo. Naučiti se moramo konstruktivno izraziti sebe in svoje potrebe. Lahko pa moramo sprejeti neko odločitev, ki bo do konca pometla s starim.


Obešenec obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Zelo preprosto: težava je v tem, da kar ne storimo potrebnega koraka in ne vložimo potrebnega truda. Preveč smo zakvačkani v svoje želje.


Šestica src - kje so naše prednosti? Pripravljeni smo se učiti, ohranili smo vsaj malo optimizma. Nismo pretirano kritični in razburjeni, ker se pač določeno zadeve niso izšle po naših željah. Sprejemamo stvari takšne kot so.


Čarovnik, štirica pikov - kaj je rezultat? Premislimo, kaj se je zgodilo, naredimo evalvacijo. Ugotovili bomo, da je morda celo dobro, da se je nekaj zgodilo. Sedaj smo bolj varni, kot smo bili. Zato lahko stopimo v svojo moč. Zmoremo, ker prepoznamo svoje talente in znanja. Premikamo se na bolje.




9 views0 comments
bottom of page