top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 6. 11. – 12. 11. 2023

V zraku je veliko kreativne energije in sedaj je čas, da pripeljemo vizijo v življenje. Seveda se bo potrebno potruditi. Ohranimo optimizem in pustimo preteklost v preteklosti. Začutimo v veter, kako nas potiska naprej in kmalu bomo lahko veseli, da smo se potrudili in da lahko že vidimo prve rezultate.


Dvojica src - kakšna je trenutna situacija? Glede na to, kaj vse se zgodilo oktobra in kje smo sedaj, je res naj pomembnejša povezanost, ki jo imamo sami s seboj. Ali smo v stiku s sabo? Ali slišimo sporočila iz globin našega telesa, našega srca? To je pravzaprav edino, kar res šteje.


Osmica križev - kaj se dogaja? Stvari se še vedno odvijajo z neverjetno hitrostjo. Pomemben novice prihajajo. Navdušenje je tu. Bodimo pozorni, da ne zgrešimo preobrata.


Zvezda - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje?Zvezda je bila prejšnji teden na pozicije »kje bi lahko bile težave«. Očitno je res pomembno, da najdemo upanje in optimizem, ne glede na vse, kar se dogaja. Naredimo premislek o tem, kaj se dogaja in o naših načrtih.


Kralj križev - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na tem, da se res potrudimo in da vztrajno zasledujemo svojo vizijo. Imamo energijo, izkušnje in navdušenje, da izpeljemo zadeve. Nadzor nad življenjem je v naših rokah. Motiviramo tudi druge okoli nas. Mnenja drugih nas ne zanimajo.


Osmica kar - kje bi lahko bile težave? Ok, sedaj res ni čas za lenobo. Vložiti moramo trud in še več truda. Je pa res, da moramo paziti, da nas zasledovanje ciljev ne zavede tako zelo, da pozabimo nase in smo že utrujeni. Tako tudi ne gre, ker to je recept, da gredo zadeve po zlu. Določimo prioritete.Šestica src - kje so naše prednosti? Vračamo se h koreninam, preteklost nas kliče. Vendar stari dobri časi niso bili morda tako dobri, kot si jih sedaj slikamo. Nehajmo se oklepati preteklosti - kar je bilo, je bilo in sprejmimo to, kar je.


Štirica križev - kaj je rezultat? Če se bomo potrudili sedaj, bomo lahko še zelo ponosni na svoje dosežke. Naša samozavest se bo dvignila. Če lahko, pomagamo tudi drugim, v duhu grajenja skupnosti. Dobri časi prihajajo.
🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v škorpijonu bo v četrtek, 9. 11. 2023 ob 20h prek zoom. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com
9 views0 comments
bottom of page