top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 6. 11. – 12. 11. 2023

V zraku je veliko kreativne energije in sedaj je čas, da pripeljemo vizijo v življenje. Seveda se bo potrebno potruditi. Ohranimo optimizem in pustimo preteklost v preteklosti. Začutimo v veter, kako nas potiska naprej in kmalu bomo lahko veseli, da smo se potrudili in da lahko že vidimo prve rezultate.Osmica križev - kaj se dogaja? Stvari se še vedno odvijajo z neverjetno hitrostjo. Pomemben novice prihajajo. Navdušenje je tu. Bodimo pozorni, da ne zgrešimo preobrata.


Zvezda - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje?Zvezda je bila prejšnji teden na pozicije »kje bi lahko bile težave«. Očitno je res pomembno, da najdemo upanje in optimizem, ne glede na vse, kar se dogaja. Naredimo premislek o tem, kaj se dogaja in o naših načrtih.Osmica kar - kje bi lahko bile težave? Ok, sedaj res ni čas za lenobo. Vložiti moramo trud in še več truda. Je pa res, da moramo paziti, da nas zasledovanje ciljev ne zavede tako zelo, da pozabimo nase in smo že utrujeni. Tako tudi ne gre, ker to je recept, da gredo zadeve po zlu. Določimo prioritete.
Štirica križev - kaj je rezultat? Če se bomo potrudili sedaj, bomo lahko še zelo ponosni na svoje dosežke. Naša samozavest se bo dvignila. Če lahko, pomagamo tudi drugim, v duhu grajenja skupnosti. Dobri časi prihajajo.
🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v škorpijonu bo v četrtek, 9. 11. 2023 ob 20h prek zoom. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com
9 views0 comments

Comments


bottom of page