top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 6. 3. – 12. 3. 2023

Ah, Saturn pride ta teden v ribi. Saturn je bil od marca 2020 v vodnarju, prej pa v kozorogu, skupaj približno 5 let in pol v znamenjih, ki jim vlada. Res velik cikel se končuje. In bile so trde lekcije. Zdaj pa samo še čakamo od kje bo priletelo. Ampak fora ni v tem, da čakamo, da se spet kaj ponesreči. Fora je v tem, da se odzovemo klicu Vesolja, klicu Življenja. Kaj je res naša prava pot? Kaj pravi naše notranje vodstvo? Tu pride lekcija, če tiščimo glavo v pesek in se ne aktiviramo.Štirica pikov - kakšna je trenutna situacija? Velik cikel se je končal in kar nekaj bitk - takšnih in drugačnih - je končanih. Izid je tak, kot pač je. Sedaj potrebujemo malo premora, da premislimo, kako naprej. Skrbno načrtujmo naslednje korake.


Devetica pikov - kaj se dogaja? Uh, uh, zdaj nas pa skrbi, kako naprej. Kar paralizirani smo od vsega skupaj. Kaj če se vse skupaj spet ponesreči? Ali bo preživeli nov preizkus? Pozitiven mindset je bistven. Sprejmimo, da se dobro dogaja in da nas Vesolje podpira.Dvojica pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Odločiti se moramo, vendar smo neodločni. Strah nas je, kaj vse prihaja. Vendar se moramo odločiti. V glavi si moramo vedno zamisliti best-case scenario in zaupajmo v pravilnost svoje odločitve.


Sodba - kje bi lahko bile težave? Ta karta se ponovi iz prejšnjega tedna – kaj se dogaja. Ali smo slišali klic Vesolja? Smo dvignili slušalko? Če ne sledimo notranjemu vodstvu, pridejo posledice. Zato se odzovemo klicu Življenja.


Sedmica križev - kje so naše prednosti? Zberimo pogum in se postavimo za tisto, v kar res verjamemo. Postavimo se zase, tudi če bolj slabo kaže. Če hočemo zmagati, se moramo polno angažirati.


Petica src - kaj je rezultat? Skoncentrirani smo samo na to, kar se ni posrečilo. Vendar to ni pravi fokus. Osredotočimo se na to, kaj lahko gojimo znotraj sebe? Kje lahko rastemo? Nadaljujemo s svojim življenjem. Ali lahko odpustimo in najdemo lepoto v življenju kljub preizkušnjam?🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v devici bo v torek, 7. 3. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.

12 views0 comments

Commentaires


bottom of page