top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 6. 6. – 12. 6. 2022

Še vedno se precej dogaja, tudi tokrat kar nekaj kart velike arkane. Mi bi vse hitro in še hitreje, saj je v zraku veliko ustvarjalne iskre. Ampak karte kažejo, da smo (še vedno) v procesu preobrazbe, zato si moramo vzeti čas, da premislimo svoje načrte in svojo vizijo.





Fant src obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Veliko je kreativnosti v zraku, veliko želja in želje po eksperimentiranju. Poskušajmo in testirajmo morda pa kaj rata. Pazimo pa se preveč lepih besed in to da se zapletemo v nerealistična sanjarjenja.

Kralj križev - kaj se dogaja? Dobro, ok, tudi če nič ne rata, ker pač včasih nič ne rata, mi še vedno vztrajamo. Imamo vizijo, ki se ji ne bomo kar tako odpovedali.

Zmernost obrnjeno - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Kar je pomembno je to, da se nas ne pograbita pohlep in nepremišljenost. Čeprav vztrajamo pri svoji viziji, moramo sodelovati tudi z drugimi. Potrudimo se in poskušajmo razumeti ostale ljudi okoli nas.


Puščavnik - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus mora biti na tem, da si vzamemo malo časa, da premislimo svoje načrte in svojo vizijo. Glavo moramo postaviti na pravo mesto, da bomo lahko našli pot iz tunela.


Ljubimca - kje bi lahko bile težave? Ampak mi bi vse hitro, hitro. Vendar sedja ni čas za impulzivno odločanje. Vzemimo si čas in res razmislimo, kaj si želimo. Da ne bomo potem obžalovali.



Desetica križev - kje so naše prednosti? Prednost je v tem, da ustvarjamo in da nam kljub vsemu, dobro gre. Sedaj smo že toliko dali skozi, da obvladamo vse faze razvoja, tudi če se stvari dogajajo istočasno.


Smrt - kaj je rezultat? Ok, ok, še vedno smo v fazi velike transformacije. Zato si moramo vzeti čas da pogledamo načrte, kajti nekaj novega je na horizontu. Spustimo ideje in opravičevanja in racionalizacijo, kaj pa kako. Ko spustimo, se pokaže boljša rešitev. Zunanja sprememba je nujna, da se prepreči fizična bolezen.



10 views0 comments
bottom of page