top of page

[⚜ KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 6. 9. – 12. 9. 2021

Updated: Sep 5, 2021


Karte pravijo, da smo pred odločitvijo in da je ta pomembnejša, kot se nam zdi. Vprašati se moramo, kaj nam res je pomembno in potem vztrajati. Vztrajanje na svoji poti ni enostavno, ampak imamo podporo Vesolja. Zaupajmo, da se vse odvija tako kot se mora.



Ljubimca, fant kar – kakšna je trenutna situacija? Kot kaže smo pred odločitvijo, ki je povezana s finančno situacijo. Kaže se neka priložnost, odpirajo se vrata, kako se bomo odločili? Morda moramo izbrati med priložnostjo, ki omogoča denar in klicu svojega srca, ki ni tako lukrativen. Zna biti, da je ta odločitev pomembnejša, kot je videti na prvi pogled. Karkoli bomo že izbrali, naj bo v naše najvišje dobro in ne pozabimo, da največ veselja da druženje z ljudmi, ki jih imamo radi.

Sonce – kaj se dogaja? Ne glede na to, kako se bomo odločiti, lahko zaupamo, da smo na pravi poti. Imamo voljo, da gremo naprej po svoji poti. Vesolje nas podpira.


Sedmica kar – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Nadaljevati moramo z delom. Tudi če imamo občutek, da se nič ne premakne ali nas doleti razočaranje, samo potrpežljivo naprej. Kar sejemo, to žanjemo in končni rezultat je odvisen od vloženega truda.


Svečenica, dvojica pikov – kaj naj naredimo, kje je fokus? Ok, odločitev težko sprejmemo in smo v dvomu, saj je prisoten strah pred neznanim. Najbolje je, da se umirimo, da lahko zaslišimo notranji glas. Tako bomo zaslišali lastno resnico. Da pa jo zaslišimo, moramo dati času čas. Poleg tega si moramo vedno zamisliti najboljši možni razplet. Zaupajmo v pravilnost svoje odločitve.


Sodba obrnjeno, kraljica pikov – kje bi lahko bile težave? Morda pa se počutimo krive, ker si želimo slediti klicu srca, ki pa ne obljublja finančnih nagrad. Tako blizu smo spremembam, ki si jih želimo, in sedaj ni čas, da se obsojamo, ker si želimo, kar si želimo. Postajamo mi, kakor je bilo mišljeno, da smo.


Cesar obrnjeno, petica križev – kje so naše prednosti? Ne smemo se ozirati na to, kaj si drugi mislijo. Tudi primerjanje z drugimi ne bo obrodilo želenih sadov. Izrednega pomena je, da smo zadovoljni sami s seboj in z odločitvijo, ki jo bomo sprejeli. Sedaj že vemo, da vztrajanje na lastni poti privede tudi do težjih trenutkov, vendar vemo, da bomo tudi tokrat zmogli.


Kralj pikov obrnjeno – kaj je rezultat? Ni kaj, resne spremembe nas čakajo. Morda so se pokazale določene omejitve, s katerimi se moramo sprijazniti. Zato moramo resno premisliti, kako se bomo odločili. Kaj je zares pomembno?

14 views0 comments
bottom of page