top of page

[⚜ KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 20. 9. – 26. 9. 2021

Trud, trud in še več truda. Če želimo najti svetlobo se moramo potruditi, če želimo uresničiti svoje cilje se moramo potruditi. Bistveni so potrpežljivost, stik samimi s seboj in pogled usmerjen v prihodnost.
Smrt obrnjeno, sedmica križev – kakšna je trenutna situacija? Oklepamo se preteklosti in zato stagniramo. Vendar spremembe so tu in zahteva se velika samokontrola, da ne zapademo v vlogo žrtve. Morda so se res naši upi razblinili in spoznali smo, da »to«, ni to. Življenje moramo živeti v skladu s svojimi inspiracijami, ob tem pa se moramo zavedati, da smo povezani z večjim življenjem in včasih je potrebno, da umaknemo svoja pričakovanja.


Šestica križev – kaj se dogaja? V vsaki situaciji lahko najdemo svetlobo in nekaj dobrega, vendar se moramo za to potruditi. Zato ne zanemarjajmo stika samimi s seboj, poslušajmo notranji glas.

Petica križev, kralj src – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Napredovali bomo samo, če se bomo potrudili, gojili toploto in razumevanje ter ohranili dostojanstvo. Pomembno je tudi, da smo zadovoljni sami s seboj, tako se ne bomo pustili sprovocirati v tekmovalnost in prepire. Včasih moramo kaj tudi dati, ne da bi dobili kaj v zameno. Pazimo se brezobzirnosti, ker jo bomo sigurno obžalovali.


Štirica src, devetica križev – kaj naj naredimo, kje je fokus? Cilje lahko dosežemo z veliko vloženega truda. Vendar je vredno vse, česar se lotimo in kar nam veča občutek varnosti. Zavedati se moramo, da morajo biti idealistični motivi dobro osnovani na dosegljivih in realnih temeljih. Sicer smo lahko žrtve zavajanja.


Čarovnik, šestica pikov, desetica src – kje bi lahko bile težave? Pazimo se, da ne pademo v ego tripanje. Moramo uporabiti vse svoje potenciale, da se uresniči tisto, kar si želimo. Brez nič ni nič. Uporabimo svoj intelekt, s katerim lahko pridemo do globljega razumevanja. Ostanimo fleksibilni.

Petica kar, kralj kar – kje so naše prednosti? Potrpežljivo delamo naprej, osredotočajmo se na tisto, kar nam res leži in dobro delamo. Ne bomo se zlomili, vztrajajmo. Vendar pa moramo sprejeti praktične odločitve, ki nam bodo pomagale pri fokusiranju na našo stvar.


Sonce obrnjeno, moč obrnjeno, trojica kar, osmica src – kaj je rezultat? Egocentrizem in vztrajanje pri svojem prav, čeprav nas to osami, vpliva na naše odnose. To je sedaj faza težkega dela, ki zahteva timsko delo in sodelovanje. Morda se nas loteva občutek zapuščenosti, vendar je pogled usmerjen naprej: ponovno poskušamo, tudi če je prvič spodletelo. Brezobzirnost ni rešitev, zanikanje problemov tudi ne. Bistveno je, da se nadzorujemo, kar pomeni, da ne iščemo krvi, se ne zapletamo v prepire in pazimo na svoje besede - rezultate, ki si jih želimo, bomo dosegli s potrpežljivostjo.

15 views0 comments

Comentarios


bottom of page