top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 7. 11. – 13. 11. 2022

Intenzivno obdobje, ni kaj. Spremembe so v zraku, lahko, da se nam ful sanja, lahko da se nam ful dogaja v budnem stanju. Kaj bomo? Vesolje nas potiska naprej, spremembe so tu. Vendar moramo najprej zaključiti s preteklostjo, da lahko pride prihodnost.
Čarovnik - kakšna je trenutna situacija? Ta karta kaže našo moč in talente. Obvladamo vse veščine, da lahko dosežemo svoje cilje. Naredimo največ, kar lahko iz svojih sposobnosti. Nadaljujmo s popolno samozavestjo in poiščimo magijo znotraj sebe.
As pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Dober čas za mentalni preboj. Nekaj se razjasni in vidimo bolj jasno, kaj je na stvari. Imamo oster um, da se prebijemo čez sranje. Resnica nas bo osvobodila – predvsem resnica do sebe, kdo res mi smo, saj nas tako nihče več ne bo mogel vreči iz tira, ker se tako dobro poznamo.


Petica kar - kje bi lahko bile težave? Kar je res pomembo je, da se moramo najprej izvleči iz energije pomanjkanja. Če globoko v sebi mislimo, da nečesa nismo vredni, potem nam vsa umska ostrina in jasnost ne moreta pomagati, ker kar naprej odlašamo z delovanjem in prelagamo na jutri. Potrudimo se, da se znebimo teh globoko vsajenih prepričanj, ki nas ovirajo na naši poti.

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v strelcu bo v torek, 22.11. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek.


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, mi pišite na zasebno sporočilo ali na

Kontakt: zasebno sporočilo ali e-mail: lunakrajc@gmail.si

4 views0 comments

Comments


bottom of page