top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 7. 12. - 13. 12. 2020


Poanta tega tedna, da se tudi zeloooooooooooooooo počasi, daleč pride. Tako kot prejšnji teden je tudi ta teden med kartami za fokus prišlo kolo sreče - fokus je torej še vedno na optimizmu in vztrajanju na svoji poti.

Do sedaj smo imeli med razporeditvami veliko src, ki govorijo o našem čustvenem zadovoljstvu, tokrat pa je veliko pikov. Piki predstavljajo našo povezanost z večjim življenjem, s presežnim vidikom življenja. Če gledamo na vse iz egocentričnega vidika, potem ne najdemo veselja na tem svetu. Piki nas silijo, da pogledamo globoko vase, da najdemo veselje nad življenjem. To pa lahko najdemo le, če smo povezani z življenjem znotraj nas, s tistim onkraj.


Devetica pikov – kakšna je trenutna situacija? Nekaj se je izteklo, zaključilo. Ali lahko to sprejmemo? Ali pa morda brcamo crknjenega konja in smo v agoniji in depresiji, ker se ni izšlo po naše? Življenje se je odločilo, da se energija ne bo več dajala v neko situacijo, zato so se stvari spremenile. Mi pa se moramo s tem sprijazniti.


Kralj pikov obrnjeno, fant pikov obrnjeno – kaj se dogaja? Predati se moramo življenju, ego mora spustiti, ker ne moremo več vztrajati pri starem, zmanjkuje nam energije. Veliko težav in ranljivosti je tu zraven, kar se mora preseči. Biti moramo potrpežljivi, in vztrajati, počasi se daleč pride.


Trojica pikov, svečenica obrnjeno – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Smo v zmedeni in ranljivi fazi, potruditi se bomo morali, da sprejmemo spremembe, da se predamo življenju.


Kolo sreče, čarovnik, svet obrnjeno in as kar – kaj naj naredimo, kje je fokus?

Mi sami smo čarovniki, kreatorji svojih življenj in imamo veliko sposobnosti, da se prilagodimo na novo situacijo. S svojo kreativnostjo, originalnostjo, samozavestjo in močjo lahko ustvarimo novo pot. Je pa res, da je to je obdobje razvoja, praznega prostora, ki se mora napolniti z nečim novim, kar pa še ni prišlo, ali pa moramo še razviti. Paziti moramo, da ne stagniramo. Trenutna faza je morda težka, vendar potrebna za nadaljnjo pot. Fokus mora biti na optimizmu in nadaljevanju svoje poti.


Zmernost, dvojica križev – kje bi lahko bile težave? To je torej obdobje potrpežljivosti in prilagajanja. Bolj ko spoznavamo novo situacijo, bolj se navajamo, se učimo, spoznavamo dobro plat nastale situacije. Počasi tempirajmo svoje nadaljnje korake in tako se približujemo cilju, ki je morda trenutno še izven dosega naših rok.


Devetica src, štirica pikov, sedmica križev in svečenik obrnjeno– kje so naše prednosti? Čeprav smo imeli občutek, da imamo vse in da se je življenje dobro izšlo za nas, smo v tem trenutku ugotovili, da ne, ni tako enostavno. Življenje se odločilo, da nas porine naprej in tako smo prisiljeni se povezati z nečim večjim, onkraj nas.

Zato imamo lahko krizo identitete, morda smo izgubili vero v življenje. Situacija je drugačna od tistega, kar si želi naš ego. Kaj naj storimo? Umakniti moramo pričakovanja in upe in se povezati z večjim življenjem in v tem je fora: kar imamo v realnem svetu, ni vse in ni kočni cilj, obstaja neka večja sila, večje življenje/energija in poanta je, da se povežemo s tem presežnim vidikom našega življenja.

In naučiti se moramo najti ljubezen do našega trenutnega stanja, da našega življenja, kakršno je v tem trenutku. In tako najdemo občutek varnosti, občutek, da je vse ok, ne glede na to, kaj se zgodi.


As src – kaj je rezultat? Ko najdemo ljubezen znotraj sebe, potem privlačimo ljubezen tudi od odzunaj. V svoja življenja prikličemo ljudi, ki so šli čez vse to in razumejo in kljub temu vidijo lepoto in ljubezen v tem svetu. Tako smo manj sami, ker najdemo svoje pleme.

3 views0 comments

Comments


bottom of page