top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 7. 3. – 13. 3. 2022


Energije nas potiskajo naprej, mi pa se ne želimo izpostaviti. Veliko je dvomov. Še bolj kot dvomi, pa nam škoduje oklepanje starega, starih vzorcev pa tudi starih ran in bolečin. Spustimo. Pred nami so novi začetki in vse niti imamo v svojih rokah.




Ljubimca – kakšna je trenutna situacija? Ah, pomlad je v zraku in ljubezen tudi. Morda lahko opazimo, da se na področju odnosov odpirajo novi začetki. Če slučajno še ne, brez strahu, vse še pride. Ob tem pa bodimo pozorni na naše izbire. Ali smo se v tem času naučili, kakšne izbire nam škodujejo? Če hočemo kaj novega, moramo preseči stare vzorce in navade in tudi tvegati in seči po neznanem.


Šestica pikov – kaj se dogaja? Stvari so se končno, končno začele premikati in morda že lahko vidimo sadove našega truda. Dolgo je trajalo, veliko smo dali skozi, ampak sedaj smo tudi že nekaj dosegli. Zaupajmo Vesolju, da nas vodi, da so pred nami bolj mirne vode.


Čarovnik – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Sproti si ustvarjamo svoja življenja z našimi odločitvami in tudi neodločitvami, ki so pravzaprav tudi odločitve in če predolgo odlašamo, se Življenje odloči namesto nas. Ne pozabimo, da imamo v vsakem trenutku več možnosti, kot mislimo, da jih imamo. Zavedajmo se svojih sposobnosti in gas naprej.


Desetica kar – kaj naj naredimo, kje je fokus? Kot bi potovali čez različne terene od puščave do morja, sedaj se znajdemo povsod. Sedaj smo tudi že kaj ustvarili, pazimo, da ne zafrčkamo svojega premoženja.


Štirica src – kje bi lahko bile težave? Kljub napredku, se vseeno še ne počutimo varne. Preveč stvari se nam je ponesrečilo. Vseeno zaupajmo, da se vse izteče v naše najvišje dobro.


Trojica pikov – kje so naše prednosti? Počutimo se ranljivi in bojimo se izpostaviti, vendar moramo bolečino spustiti in iti samo še naprej.


Kralj pikov obrnjeno – kaj je rezultat? V tem času smo veliko spoznali in sedaj je čas za notranjo refleksijo: kakšni ljudje smo postali? Morda moramo kaj spremeniti. Čas je, da se nekaj spusti, da pride nov začetek. Ne oklepajmo se starega, kar je bilo, je bilo. Ocenimo, kaj je v življenju res pomembno in ostanimo fokusirani na delo, ki ga je potrebno opraviti.




11 views0 comments
bottom of page