top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 7. 6. – 13. 6. 2021


Pred nami je sončev mrk (mlaj v znamenju dvojčkov, 10. 6. 2021) in mrki so znanilci sprememb. Tudi če smo v tem trenutku povsem ok in celo zelo zadovoljni, se lahko zadeve hitro obrnejo. To nas lahko sesuje, vendar to ni čas za jok in stok. To je čas za velike uvide in spremembo perspektive. Upoštevajmo želje naših src in izrazimo sami sebe.



Sonce, desetica križev, fant src – kakšna je trenutna situacija? Trenutno smo zadovoljni, prevzemajo nas pozitivne misli. Morda imamo veliko dela in kot žongler z žogicami, žongliramo med različnimi področji naših življenj. Občutek imamo, da je vesolje na naši strani. Vendar je to energija, ki ni stanovitna, hitro se lahko obrne. Morda dobimo sporočilo o nečem pomembnem.


Osmica pikov – kaj se dogaja? To je čas, ko lahko pridemo do velikih uvidov. Ne smemo upirati nastalim spremembam. Vse sile moramo upreti v to, da najdemo novo perspektivo, da najdemo rešitev za nastalo situacijo.


Pravica, štirica pikov – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Za prihodnje delovanje bo pomembno predvsem to, da delujemo uravnoteženo in z dobrimi nameni. Naše akcije naj bodo premišljene in razumne. Tako pa lahko delujemo le, če se počutimo varne. Ne pozabimo, da občutek varnosti pride znotraj nas samih, ne moremo ga najti zunaj sebe.


Stolp, sodba, osmica kar, kraljica križev – kaj naj naredimo, kje je fokus? Lahko da pride do nenadnih zasukov in sprememb. To nam lahko prinese veliko nemira in izgube stabilnosti. Resnica pride na plano. To je priložnost za rast, da širimo svoj potencial. To je prilika za nepričakovane uvide, duhovno prebuditev. Ne smemo skrivati svojih potencialov, moramo biti pošteni do sebe in do želja naših src. Smo v položaju, ko lahko nekaj storimo, nismo nemočni. Ko se fokusiramo se vse sestavi. Moramo se usrediščiti, da lahko stabilno nadaljujemo do uspeha.


Norec obrnjeno, sedmica kar, sedmica pikov, devetica pikov – kje bi lahko bile težave? Prišli smo do ovir, morda imamo nasprotujoče si želje. Morda si očitamo, ker smo se podali v kakšno zadevo, ne da bi prej dobro premislili. Čeprav se ni izšlo, ne smemo pasti v apatijo in depresijo. Fokus mora biti na tem, da gremo naprej, da še poskušamo in trudu bo slej ko prej sledil rezultat.

Trojica pikov – kje so naše prednosti? Imamo moč, da zapustimo znane obale in se podamo naprej na neznano morje. Pogum velja.


Osmica križev – kaj je rezultat? Vse je v gibanju, naša življenja so na prepihu: osredotočiti se moramo na to, kako bomo izrazili sebe in ne, kaj si mislijo drugi ljudje. Ko damo skozi, kar je pred nami, bomo imeli dober občutek in se bomo tudi bolj cenili.

11 views0 comments
bottom of page