top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 8. 1. – 14. 1. 2024


Karte resnico so nazaj in pravijo, da se nekaj ni izšlo v tem času, kar se nismo brali. Na slabi poziciji Pravica: morda imamo občutek, da smo opeharjeni. Potem pa Sodba na dobri poziciji: zaključujemo s 2023 in s tem, da nam je bilo na neki način res sojeno. Z nečim se moramo sprijazniti, da gremo potem res naprej v 2024. Fokus je na akciji, da se stvari premaknejo.
 

Kraljica kar - kakšna je trenutna situacija? Ok, smo v obdobju, ko moramo zavihati rokave. Ostanimo prizemljeni, pač na nas je, da vse postorimo. Bodimo zanesljivi, poskrbimo za stvari.

 

Šestica src - kaj se dogaja? Kljub temu, da imamo veliko dela, nam misli uhajajo v preteklost. Sprašujemo se, kdo smo bili v preteklosti, morda zadnjih nekaj let. Morda se tudi sprašujemo, zakaj smo dovolili, da so se določene stvari zgodile. Sprejeti moramo, kar je bilo, vendar se tega ne oklepati.

 

As kar - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Kar bo res pomembno je akcija. Ko se odločimo in začnemo z dejanji za uresničitev svojih sanj, nam Vesolje pri tem pomaga. Cilji se uresničijo s trudom in predanostjo, sanje se uresničijo, ko začnemo delati na njih, ko res delamo na svoji viziji. Vendar moram na nečem še delati, moramo izpiliti svoje veščine.

 

Sedmica src - kaj naj naredimo, kje je fokus? Verjetno je prišlo neko soočenje z realnostjo. Kar je dobro, saj s tem končno pride jasnost. In sedaj vemo, kaj moramo narediti, da se sanje premaknejo bližje k realnosti.

 

Pravica - kje bi lahko bile težave? Morda imamo občutek, da smo zamudili neko priložnost ali da smo žrtev nepravične obravnave. Vse pride za nami: tako slaba, kot dobra dejanja. Neke zadeve moramo dokončati. Moramo se umiriti, da vidimo bolj objektivno.

 

 

 

Sodba  - kje so naše prednosti? Življenje nas kliče k večji stvari. Konec je pomembnega poglavja v življenju, sedaj je obdobje integracije. Poslušajmo svoj Višji jaz, kajti tu so vsi odgovori. Ne glede na to, kako si ti odgovori lahko neprijetni, je to prava pot. Dvignimo se v nebo.

 

Fant kar obrnjeno - kaj je rezultat? Lahko, da je situacija, ki je obetala, na koncu razočarala. Zato je tudi s financami bolj švoh. Vendar se na horizontu vidi neka sprememba in imamo priliko, da potrkamo na prava vrata. V pravem trenutku pridejo do nas prave osebe.
 

🕉️MOJ JOGA OBRED: joga vadba 1x na mesec, da se umirimo, utišamo um in se povežemo z višjim jazom. Zato, da zvišamo svojo vibracijo in s tem izboljšamo svoje počutje. Naslednji termin je petek, 12.1.2024, ob 18. uri, še 1 mesto je prosto, če te pokliče, se javi na:  lunakrajc@gmail.com

 

 

🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

 

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v kozorogu bo v torek, 9. 1. 2024 ob 20h na Zoom. Cena: 13 evrov. Prijave: lunakrajc@gmail.com 

 

 

 

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page