top of page

[⚜ KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 8. 11. – 14. 11. 2021

Woha, čaka nas kvadrat med Marsom in Saturnom in težko bo držati our shit together, ampak bomo kar lepo morali. In tudi zmoremo. Sedaj že vemo, da lahko nadzorujmo samo svojo energijo, na druge ne moremo vplivati. Moč moramo najti znotraj sebe in samo znotraj sebe. Nehajmo vztrajati v vlogi žrtve in pojdimo k novim ciljem nasproti.





Trojica križev, sedmica križev, devetica src – kakšna je trenutna situacija? Pripravljeni smo na prihodnost, tako na izzive, kot na priložnosti, zato ostajamo osredotočeni. Četudi se je v tem času marsikaj izkazalo, da pa vseeno to le ni to, kar smo upali, da je, ostajamo opolnomočeni, ne pustimo se zmesti. Vseeno se ne naprezajmo preveč, ker če je veliko napetosti zraven, potem željeno kar ne pride in ne pride. Vprašajmo se, ali je željeno res v naše najvišje in najboljše dobro. In če je, potem vložimo zahtevano količino dela.


Sedmica kar – kaj se dogaja? Ne bo se vse posrečilo, to je dejstvo, tisto, kar pa se bo posrečilo pa nam bo dalo nekaj oprijemljivega. Kar je vseeno boljše kot nič. Če imamo občutek, da se nič ne premakne, samo potrpežljivo naprej. Uspeh ne bo izostal. Fokus in šibamo naprej.


Puščavnik, ljubimca obrnjeno, hudič obrnjeno, fant križev – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Sedaj ni čas za impulzivnost pri odločanju. Če mislimo, da moramo načrt premisliti, potem si vzemimo potreben čas, da glavo postavimo na pravo mesto. Ugotovimo sami zase, brez drugih, kaj si res želimo. Da ne bomo na koncu izbrali nekaj, kar pride skupaj z obžalovanjem. Zato se moramo izmotati iz lastnih zgodb, ki naš držijo majhne in nemočne, kot da smo nenehno žrtev manipulacije. Ne iščimo moči zunaj sebe, najti jo moramo znotraj nas. Ostanimo navdušeni nad življenjem, ohranimo radovednost, igrivost in seveda optimizem. Pazimo se razdraženosti in razpršenosti.


Dvojica src – kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus ohranjajmo na povezanosti. To se seveda lahko nanaša na povezanost, ki jo čutimo z drugo osebo. Ampak bistvena je povezanost, ki jo imamo sami s seboj. Ker na podlagi te notranje povezanosti, privlačimo ostale ljudi v svoja življenja. Podobno se privlači in realno stanje naših razmerij je odsev tega.


Čarovnik obrnjeno, dvojica križev, osmica križev, fant kar obrnjeno – kje bi lahko bile težave? Težava je lahko v tem, da kljub vsemu trudu ali pa prav zaradi prevelikega truda nimamo our shit together. Morda nas daje tudi lenoba in se nam enostavno ne da raziskovati svojih talentov. Morda čutimo, da smo na prepihu in da nič ni stanovitno. To je čas, ko se osredotočimo na svojo stvar in nadaljujmo, ne glede na to, kaj si misli svet okoli nas.


Cesar, petica pikov, kralj križev obrnjeno – kje so naše prednosti? Prevzeti moramo bolj asertivno vlogo in biti aktiven dejavnik v svojem življenju, ne čakati na druge. Če smo soočeni z neprijetnimi odločitvami, se moramo postaviti zase. Sami sebi smo avtoriteta. Ob tem pa se moramo zavedeti, kaj je širša slika, da je pomembno širše življenje, ne samo naša zaciklanost v trenutne probleme in želje. Iščimo pot, da postanemo, kar nam je namenjeno, da smo – najboljša verzija sebe. Res je, da je tu prisotno določeno tveganje, ampak na tem svetu nismo za to, da vegetiramo, ampak da rastemo v višave.


Moč, petica src, kraljica src, kraljica kar– kaj je rezultat? Pojdimo navznoter in najdimo pogum v naših srcih. Soočimo se z izzivom in to brez pričakovanj. Naprej gremo z eleganco, pogumom in zaupanjem vase, znamo se pomiriti v vsaki situaciji. Ostanimo povezani s svojim notranjim svetom in ostanimo čim bolj tudi čustveno zadovoljni. Bodimo mi tista oseba, ki ima največ ljubezni in je najbolj zanesljiva. Ohranimo nadzor nas svojimi življenji.




13 views0 comments
bottom of page